ehm...

Idag har jag:

* Nästan blivit kramad av min tennislärare
* Handlat på glam-Lidl i Farsta C å köpt tysk glass
*  Ätit Schnizels
* Räddat en boll från att bli överkörd
*  Varit å solat hos Therese
*  Letat efter ägaren till en tax med min granne.

Whats next?

Kebabpizza

God morron

Igår var en trevlig kväll hemma hos aho. Vi gick från partyidéen till Anden i glaset ( som misslyckades helt) till Sanning eller konsekvens. Myspys helt enkelt.

Vädergubbarna ändrar sej hela tiden. Nu står det helt plötsligt att det ska vara fint väder på torsdag :O...Aja man borde fan inte lita på dem.

God Bye


Härlig dag

Jag har haft en lektion idag. Svenska. Då åt vi kladdkaka. Sen följde Andreas å ja Mickis hem. Hemma hos mickis spelade vi (eller dom) guitarhero. Det var trevligt. Sedan gick de tebax till skolan å jag gick hem.

Nu ska jag sitta hemma. Pappa har lovat att ta med sej mat hem, Indiskt. Ja hoppas han håller vad han lovat...

Hej då


uh...

Om man jämför idag med med igår så kan jag bara konstatera att idag sög.
Det enda egentligt trevliga var när Namtal bjöd mej å Anna på glass, Twister :) Tack Namtal
Inget var egentligen dåligt. Men små saker. Som när matteläraren höll på att ge mej en hjärtattack när hon stannade upp mej i korridoren å sa att ja skulle gjort omprov idag. Bombsäker sa ja ifrån. Hon hade sagt att ja inte behövt det innan. Ja följde med till lärarrummet å fick titta i resultatmappen. Det visade sej att jag hade rätt. Inte behövde ja göra om nåt.
Muy profecionales profesores en mi colegio,,, vettu.....

Nu ska jag continuar con mi spanska uppgift

~Bäst

Inte får jag glömma lägga upp det bästa (och snyggaste) nummret från hela tävlingen...Bara jag å Cissi i hela skolan som gillar dem... 

Se å njut.


qele qele

Hej

Kom till skolan idag å satte mej brevid Johanna å Jenny. Bakom oss satt Sinem,Karro å Mickis. Plötsligt så hörde jag Karro sjunga "Qele Qele". Tyckte det lät bekant å mkt riktigt vart det ju givetvist Armeniens bidrag. Låten fastnar och jag nynnar på den hela dan
Sedan höll jag tal. Ett hyllningstal. Tack för alla fina kommentarer Johanna , Christian, Vanja och Mickis. Ni var oxå skitbra :)

Nu sitter jag här å ska skriva en kort uppsats om mitt skolår. Ehm jussste, På spanska. Avgör mitt betyg.

ESC?!

SERIÖST?

Okej. Om ni tittar tebax på mina gamla inlägg skrev jag att det skulle gå sähär för charlotte. Men det jag stör mej på mest är de oehört pinsamma bidragen och den ännu mer pinsamma röstningstaktiken (grannlandsröstningen)..

Vinnarlåten stack enligt mej inte ut ur mängden, och Grekland som kom på andra plats var VÄRSTA kopian av alla nuvarande artister (nelly furtado,ciara,osv)....

Men du..Grattis Natta ;P

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...Mina favoriter var iaf Kroatien (75 cent) och Spanien (Reggaeton nissarna) :D deras låtar minns jag iaf...

Här är Kroatien...Spanien har man inte lagt upp än (i en bra liveversion)friday

God Eftermiddag

Har bestämmt mej för att fortsätta att blogga.

Idag är det fredag. Jag överlevde den. Även fast vi hade världens jobbigaste fysikprov.
Men who cares?
Imorrn e det lörda å då ska ja till lilla veronica å titta på melodifestivalen.

Det är nåt fel på mej. När ja var 10 köpte ja en bok om kina på engelska. .När jag var 11 var jag intesserad av gamla egypten. När ja gick i 9:an läste jag en Spansk ordbok. Och vad gör jag nu? Tittar på klipp från Bollywoodfilmer...I sommras hade svt faktiskt en Bolllywoodvecka där jag såg alla filmer.

Ps
Diana och jag har pratat om att prova på sånhär dans nästa termin (På danscenter) :D


.

nej..nu har jag inte bloggat på en vecka..det har hänt roliga saker som ag inte änns skrivit om...bla har ja sett Tobbe trollkarl och haft en kul helg som jag helt enkelt inte orkat skriva om i min blogg...

Jag vet inte om ja ska ge upp dehär med bloggandet asså...ni får ursäkta men min fantasi är under all kritik....

usch

jävla skit dag.

Hade nationella i matte B-som gick skit
Höll lektion på aerobicsen med veronica som gick helt ok-Fick dock en chock när ja kollade på min betygssamling. 
Måste plugga till juridikprovet- som avgör mitt betyg
Men gör inte det. Sitter å kollar på gamla Eurovisionsongcontest bidrag- från länder som jag inte ens kan peka ut på kartan.
Glädjs åt att vi inte har nån historia imorrn-Ett ämne som jag kommer få ett aspissigt betyg i om man jämför med hur det gick på högstadiet.

Jag älskar allt och alla

afrika paprika

gröt i hjärnan

God kväll mina kära läsare.

Denna dag har jag avvisat en shoppingrunda. Anledning? Jag måste plugga. Jag har 6 prov nästa vecka och kom just på att jag inte accepterar att göra 2 prov efter varran på måndag. Speciellt inte när ett av dem är ett matteprov. Så jag säger bara "f**ck you" ;P....

Nu ska ja läsa aftonbladets klick, cosmopolitan och andra intellektuella tidskrifter.

Adiós

.

Jag kräks på min familj ibland. De går mej så på nerverna. allvarligt talat ibland önskar man bara att ens föräldrar inte fanns. Jag vill flytta hemifrån.

Blä

Rolig kväll :)

Regnet läser uppenbarligen inte min blogg, men trots det så lät jag inte den förstöra min kväll!

Runt halv sju träffade jag  Kim, Aho och Andreas. Vi skulle gå till stortorpsbrasan men när vi gick förbi Tesselis beslutade vi oss för att ringa henne. Hon var hemma hos henne och det var även Emi och Christian. Ungarna sade att brasan tänds först 8 så vi satt å chillade i Tesselies rum. När tiden var inne begav vi oss till stortorpsparken. Men brasan gav vi inte så lång tid utan vi begav oss till dansgolvet. Vi dissade snabbt pardansen och dansade istället i en ring. Vi dansade oerhört grymt, och man fick en och annan blick, även utav vår engelskalärare som stod och bevakade oss med stolthet :D
Vi stötte sedan på Virre, Hanna och Louise :)
Efter detta bestämde vi oss för att köra singstar hemma hos Emi. Detta kanske inte gick världsbäst för min del men jag får klaga på låtvalet.

Jag vill bara förtydliga detta för framtida inlägg:

Tesseli= Therese i min Klass, dvs brunnet ;P

Tess/Therese/Tessan= Therese i parallelklassen, blondin ;)


RSS 2.0