fest hos Mange!

Tjululu!

Fan va bra man mår. faktiskt. Igår var det ju som sagt kräftskiva hos sötis-Diana. Bestod av öhm..en carro som var fjortiz, fjanterier, busringningar till folk i min telefonlista öhm..skitsamma den var BÄST! Diana e bästa festfixaren wäääj!

Öhm. va ska man göra njuw. Har inget att göra om dagarna.

xx

Lipstick

Hej!

Nje, dethär med min sommarblogg gick inte såvärst bra nej. Vet inte vad jag har att säga till mitt försvar.

Men det jag har gjort sen sist är väl sammanfattningsvis skrivit tenta, träffat kompisar, shoppat å vart med erik. Just nu taggar man inför skolstarten på tisdag. Eller nje. jag erkänner. Dianas kräftskiva imorrn (nje tror inte många kommer äta kräftor tbh).

Okejokej. Jag ger mig. Jedward var rätt bra. Å de (irland) skulle kanske vunnit eurovision 2011. Förlåt alla Jedward-fans jag har vart dryg mot. Ni hade rätt. De är nu nominerade till en rockbjörn för årets bästa utländska låt.bye

Mode som Carro inte bryr sig om...eller?

Ska snart lägga upp bilder på vad jag vill ha inför hösten! klädväg alltså..

Kan skriva en lista än sålänge:

*Snygga boots, gummisula och stabil klack så man gå å dom även på vintern
*Overkneestrumpor. Vart i helvette e mina gråa rutiga? :O
*Kofta. Stickad som inte sticks å känns fejk. Ska köpa en snygg på Monki tror jag.

Köpte en svart kjol igår under min shopping med Emi. Skönt att slippa gå runt i min hemska gråa jeanskjol som förra hösten/vintern

Btw en rättelse om inlägget om kvinnliga sångerskor som jag redan har fått kritik för av en av mina trogna läsare. Självklart finns det amazing sångröster som Mariah Carey,Whitney Houston och Amy Winehouse(rip) men de två som jag tog upp är dom som tilltalar mig mest. Är även övertygad om att Christina Aguilera skulle vart känd operasångerska om hon nu inte var en popartist.


candy shop

Hej!

Har just vart på willys å hadlat deras awesome lösviktsgodis!

blah jag hatar mitt liv har lyckats få awesomeness uvi igen men de på VC sa att jag ska avvakta så jag måste inte inte dit å kirra antibiotika.lalallala man får godiset i en hello kitty burk =)

Cher

Christina Aguilera må ha världens bästa sångröst bland dagens sångerskor. Men historiskt måste det fan vara Cher. Tkr den hörs extra bra i denna låt


Here I go again

Hej!

Har inte bloggat på ett tag. Vad har jag gjort sen jag kom hem från slovakien-land?

Över helgen var jag ju då i finspång, östergötland å hälsade på Erik som är där nu över sommaren. Var avskedsfest på fredagen för en tjej som heter Alisa å ska till Usa. På lördagen åkte vi ut långt åt helvette till en bondgård med Eriks bff KH å KHs syrra Tove å gick på vuxenkräftskiva. Var jättecoolt å hänga me bönder faktiskt :D. Sen på söndag var det bara godis å chipsätande å PINSAMHETER.

Igår träffade jag Veronica å Daniel i stan. Vi åt libanesiskt å kollade i affärer (läs hängde med Daniel å shoppade:P). måste till stan igen å hitta höstskor å massamassa kläder ngn gång

Hmmm påtal om libanesiskt så har jag ett minne av att min salongsberusade fader sade när vi var på Malta att vi ska ta å åka till Beirut ngn gång (med mina kära halv libaneser Filip å Jakobs familj). Vet inte om detta bara var ett fyllelöfte men dethär tkr jag ska tas upp igen!

xx

japaneeeeeeeeeeese boy

Shululululululu

Sitter å lyssnar på gulliga låtar som får mig att tänka på när jag spelade GTA. hahaha tänka sig! er söta Carro brukade spela GTA vice city med sina grannar (och själv) när hon var mindre.

Då körde jag dock mer runt i flashiga bilar å lyssnade på radio mer än att genomföra uppdragen.Å jag älskar att en av "toppkommentarerna" på denna video är:
"Some dumb ppl would like to ban GTA.
1st - its not more violent than movies
2nd - it makes young generations discover bomb ass old songs like this !"

Haha! Jag håller SÅ med!

RSS 2.0