1a advent

Shulululu!

Kom hem från lilla Hoe för ett tag sen...Vi försökte plugga matte, men som vanligt snackade vi en massa skit istället. Och kokade pasta (vi kan!).

Nu sitter jag å halvlyssnar på denna oerhört spännande fotbollsmatch...

Mjau FML :)

fiesta

God Afton, God Afton =)

lackar lite smått på mitt nagellack (höhö)...Fick en dålig idée att måla på ett nytt lager med lack istället för att ta bort det gamla å måla på nytt..Egentligen hade jag inget val. Har ingen borttagare anywayz..

Ikväll ska jag till VH på Hamburgarefest hos min kära vän Andreas pojkvän Tobias....Ja, jag undrar vad det e för nåt påhitt, men det låter spännande värre azzå ;P...Måste bara hitta nåt å ta på mig. Har inte fått nåt givande svar från mina msn-kontakter på frågan om vad fan man ska ha på sig på sånnahär typer av evenemang..haha..Tror det e vanlig fest egentligen...Men aah hittar väl något....

Ha en så trevlig afton mina kära vänner, så hörs vi imorgon =)


Jay Sean (ft. Lil Wayne)-Down

Åååååh<3

Vet att jag lägger upp videoklipp lite för ofta :P...men denhär låten e så London <3. Vet att jag redan har laggt upp en låt som spelades mkt under mitt besök i denna stad, men dehär känner ni säkert igen för den spelas i radio härmed väldigt ofta :)...Egentligen gillade jag inte jag den innan, men iom att den påminner mig om denna stad så kan jag inte låta bli :)
Palla själva klippet, ni får låten. Mkt coolare ;)


shululu

shullulululu!

Ja, för några timmar sen kom man hem från lilla hoeis. Jag,Mickis,Diana var där igårkväll å hade en krökkväll (PÅ EN TISDAG HAHAHA). Det var myws.

Nu måste jag ägna lite tid åt projektarbetet, ska kolla lite om internationella narktotikalagar..eller nåt....Annars kommer Alex dampa på mig...Sen ere skola kl halv 2 haha!

Ciao!

euw

Usch Usch Usch

Igår såg jag en dokumentär. Ja. Jag brukar kolla på sånna. Det var om Romska barn (zigenare för er lite osmartare) från Rumänien som används till tjuverier. Dessa ungar förflyttas med sina "arbetsgivare" runt om i Europa ( tack vare vår älskade frirörlighet inom EU).

Denna dokumentären var ifrån Madrid å senare Milano. De filmade dessa ungar flera gånger vid bankomatuttag, då de attackerar folk som tar ut pengar. Dessa människor måste nästan använda våld för att få iväg domdär små ungarna som gör allt för att få tag på pengarna som kommer ut ur automaten...De går även runt å tigger på tåg å de ser man i sthlm oxå ju...Även sånadär vuxna som spelar dragspel eller nåt.... Men det stördaste av allt är att de själva inte får ett skit av det de lyckas stjäla/tigga ihop... De filmade "halickarnas" flashiga hus i sina byar i rumänien.  Så jävla vidrigt, å frågan är ska man ge tiggande romska barn/musikanter några pengar. De får visserligen stryk om de inte lyckas tjäna ihop något, men å andra sidan har inte jag lust att sponsra deras äckliga arbetsgivare!


Usch, så jävla vidigt. Har alltid vetat att det e sådär att pengarna inte går till själva tiggarna, men när jag såg villorna dedär arbetsgivarna hade jag lust att spy.

http://svtplay.se/t/103472/dokument_utifran

Jag tkr absolut ni ska kolla på dokumentären. Själv hade jag aldrig fattat va dedär små ungarna håller på med om de kom fram till mig vid ett bakomatuttag I tex Madrid!. De vågar sig på vuxna män, vad fan hade jag gjort?

RUUUUULLEEE BRITANNIA, BRITANNIA RULE THE WAVES

...Britons never never shall be slaves :)


singstar

Shulla!

Först vill jag bara säga att anledningen till att jag inte  har en enda biverkning av svininfluensavaccinet säkerligen e för att jag redan har haft dendär influensan! Kroppen indentifierar säkert dedär viruset som vaccinet innehöll! När ja var sådär sjuk för några månader sen å tog blodbrov kollade dedär jubelidioterna på vårcentralen endast om jag hade streptokocker. De uteslöt totalt risken att det var nån influensa!


Igår hade jak en trevlig kväll :). Allt började jag med att jag försökte koppla in ps2:et när jag kom hem från skolan. Haha det va en jävla utmaning. Men sen kom far hem å fixade det på 2 sek. När de hade åkt till deras fest var det inte långt kvar innan Kim kom hit :), kort efteråt kom Alex å Fredrik och senare även Henrik. Efter ett tag kom Andreas, å sedan Tobias. Sen fick jag ett glädjande sms från lilla Mickis att hon kunde komma hon med :). I vilket fall som helst så bojkottade jag sjungandet till en början, MEN sen sjöng jag faktiskt sammanlagt 4 gånger! (2 av gångerna fick jag hjälp av mickis respektive henrik). de två gångerna jag sjöng själv VANN JAG FAKTISKT :D :D :D. Men jag tycker att kvällens stjärna var vår kära Kim som ju sjunger som tusen änglar! Inte nog med att hon stod för en enastående underhållning genom sin vackra sång, hon peppde även andra att sjunga!


BROTHER LOUIE <333

DEN BÄSTA VERSIONEN! Den ja la upp i typ augusti med rap i verserna e no good. Och den otroligt gamla sega som cirkulerar runt här på youtube suger ännu mer. Denhär e den enda bra!!!! (men vänta 10 sek, för de har varit lustekurrar å tagit med den otroligt gamla i början )Woho, idag har jag tagit svinisvaccinet så ja kommer väl säkert dö snart. Sen gick jag, nova å alex hem till mig å hade det trevligt höööhö....Sen matematik där vi bara satt å dog. nästan


EG-rätt

Mjao :)

Svenskanationella gick väl rätt bra :) skrev om pinsamma föräldrar. Kände att jag hade mkt att skriva om :P...Haha, de har frågat om hur det gick xD. Men inte vad ja skrev om xD hoppas inte de frågar xD.

Nu ere såhär att jag måste plugga ihjäl mig. Jag ska nämligen ha Eg-rätt prov på fredag som jag bara måååste ha MVG på! I tisdags gick vi igenom instuderingsfrågor och för ovanlighetens skull räckte jag upp handen. Nu kommer det coola: Juridiklärare-anders skrev ordagrannt det jag sade på tavlan!* HAHA han bah" detdär var en riktig bra förklaring". Jo det e för att ja tänkte själv och inte skrev av boken!
*Fotnot: Frågan var:  Vad gör revisionsrätten?
Mitt svar var ungefär: "Ser till att Eu-länderna använder bidragspengarna väl"

Nu vet ni det!


BTW, på tal om Eu! SNÄLLA gå in här: http://www.nejtilleu.se/popmoteu/ och lyssna på "Den förlorade Generationen-Ut ut eu" HAHA xD. Asså under ettan satt Nathalie å ja å garvade ihjäl oss åt den i månader! Snälla, ni kommer garva ihjäl er, lyssna på den.

Português

HAHAHAHA!

Natta sa att hon förknippar mig med denhär låten! Att hon tänker på mej när hon hör den...Hmm....Utstrålar jag Brasilien på nåt sätt?..Har hört förut att folk förknippar mig med Brasilianska låtar (iaf låtar på portugisiska).sist nelly furtado-onde estas....Kanske borde flytta dit. Woho,om jag nu e höjden av platthet som en av mina kära vänner så fint uttryckte det för någon månad sen, e ju Brasilien veeerkligen rätt ställe för mig alltså ;)
Edit: Obrigada Nathalie för att du har påminnt mig om denna låts existens! Det var längesen ja hade en låt så grovt mkt på hjärnan som denna ;D

.

FML


Bollywood <33333Epic

Färgerna och musiken....

haha, inge darkness inte här inte :P...

Måste ta å åka till Indien. Är så avis på Christians syrra som varit med i en Bollywood-film :O. Som statist, men ändå :O...Det måste ja fan se till å bli nångång :D


Me ayudas, por favor

Ja. Som kanske redan vet har jag varit en riktig kapitalist idag å shoppat en massa....
Nej, det har ja väl inte egentligen. Allt började med att ja gick in på Mq, provade en svart samettskjol från Paris, Kate&I...Köpte den. Sen fick mor mig att prova en svart klänning. Den kostade 699 så det vart ju inget man köper bara sådär, så ja får den som julklapp. Haha(hon köpte den nu, men vi ska låtsas om att ja inte vet nånting :P)....Sen gick ja till BikBok å köpte en svart munkjacka... Sen gjorde jag det mest arga jag har gjort i hela mitt liv! Jag köpte en svart ögonskugga!. Dessvärre med glitter i (HITTAR INGA BILLIGA UTAN DETDÄR JÄVLA GLITTRET)...Iaf viva la diva is the shit....Problemet e att ja har ingen aning om hur man smetar på sånthär. Gjorde det, å drog en blöt pensel (ala aho och diana) över, men ser bara ut som en ny medlem i familjen addams....Aho, inge farmville på håltimmen på tisdag! Nv-toaletterna goes makeupsalong :D

omg?var det nåt ja köpte som inte var svart? Okej, klänningen vart mer mörkgrå...Minns fan inte...Får ju inte kolla på den :P....Den ligger där i skåpet å ja får inte tjuvkika :P....Men ändå...Darkness-carro :O :O :O

:P

Mjauwwww :)

Fretak :)...Idag har ja bara haft matte...I början av den lektionen var det typ allsång. Eller hamrin, anna å en massa flickor satt å sjäng backstreetboys-låtar å tyckte att Nova å jag borde joina...Det var skoj =).

åkei... Nu ska jag ha mina chilichips...Men dippen är lök :(. Vill ju ha holiday :D...Det e min, kims å ahos kombination chilihips och holiday dip :) u should try it :)

Nåväl, jag upptäckte tidigare idag att mina länkar är inaktuella. Så jag ändrade dom....Säg till om er blogg fattas, ja e lite virrig å kan ha glömt endel bra bloggar :/...Jag förstår om ni vill att just MIN blogg ska ha länkar till ERA bloggar :P...Min blogg har ju 100 000 läsare per dag lixom :D

ciao

Mjauuuuwwww :D

Idag har jag haft matematik där ja satt å ritade misslykade kurvor. Efter det hjälpte jag Diana skriva sitt svenskatal :)
Sen hade jag eng c där vi fick dela in oss i grupper. Vi ska nämligen skriva egna julpjäser å spela upp dom för 8:or.... Vi ska göra nå skumish tomten goes maffiaboss grejs. Undrar om dom inte e för små för å fatta....
Jag ska spela tomtefru (natta e tomten). Jag kunde såklart inte låta bli att döpa min roll till Gina. Ska gå runt å leka italian-american alltså....

Imorrn börjar jag halv 2...ska plugga eg-rätt med alex innan...Hmm...Å ja kanske går å äter sushi innan :3 :)

Mjauw. Fan alla mina inlägg har börjat handla om skolan.


breath,strech shake let it go

Yeah ppl.

Idag efter Religionredovisningen satt alex å ja kvar å skrev lite om narkotikastraff. Jag ska skriva om hur det e i andra länder, medans Alex skriver om hur det e i Norden....Spännande Spännande :)....

ååååå Power Hit Radio nostalgi <3333

Sweeedish-tal

Oh yeah.

Höll mitt NP-Svenska tal idag. Endast inför Karro,Emi och fröken Annie. Jag vet inte. Det gick ganska bra. Tryckte i helt spontana meningar, vilket kanske inte vart så lyckat men annars var det ju helt ok. Hade inga problem med att hålla ögonkontakt eller så...

Jaja, skolkade fan från EG-rätten imorse för att öva på talet.

Helvetes jävla fan måste gå tebax till engelskan snart :O  VILL SOVA!

uwaga!

Ja, då sitter man här ensam efter ett besök av Aho och Kim. Vi satt bara å snackade om ingenting och åt onyttigheter. och lyssnade på bandit. Och grejs. Vi kollade upp vad halt underlag heter på Polska (?!)....Det är viktigt att veta!

Fast det vi var ute efter var egentligen "Varning, halt däck", för det var det ja kom ihåg från Polen-båtarna.

Det är iaf:
Uwaga, slizky poklad!Vaccination?

Vaccination?

Jag vaccinerar mig aldrig. Enda frivilliga vaccinet jag har är fästingvaccinet. Jag tänker inte ta Gardasil vaccinet. Och jag har inte tagit nån vaccination mot Gulsot. Har vart i Thailand 3 gånger och käkat på de sunkigaste hyddorna där de inte har rinnande vatten och pannkakor på gatan...Är kanske bara ren tur att jag inte fick nåt...men....

Svinisvaccinet är faktiskt ett vaccin jag tänker ta! Ska ni ta det?
Sånnahär låtars existens får man reda på om har grova salsa-nördar som vänner på facebook. Pluspoäng till er som vet vilken låt som är "originalet" :)

Marabou Vinter-limited edition

Marabou vinter....

Har ni smakat den?....Smakar....Jul....eller kanske chai-latte? Vad tycker ni?
Vet inte vad jag ska tycka om den :P...
Kom hit imorgon så får ni smaka ;)


Dagens visa

björnen sover, björnen sover, I Dianas säng......


URK

Fult väder.

Idag ska jag väl ha en lektion-religion. Där ska vi göra klart vårt arbete om Israel. Sen troooor jag att Aläx å ja ska till stadsbibblan. Vi ska hämta nån bok som hon har beställt till vårt projektarbete. Så är det om man väljer att göra projektarbete med överamitiösa elever....

Mjauw och hejdå


Addams

Svenska NP-muntliga delen?

Tänkte annalysera familjen addams relationer (ett av förslagen som står i häftet). Kom dock på att det e lite för svårt. De har ju så sjukt störda familjerelationer.
Måste fråga Annie imorrn för jag e lost på dethär :S. Vet inte vad jag ska prata om

Igår såg jag en av familjenaddams filmerna för 1000 gången :D (OTECKNADE OFC)....När jag blir stor kommer jag ha en familj som denna :D..helt sajk, kan nog bli av..bo i ett sånt coolt hus oxå xD....Perfekt, Fast jag kommer aldrig vara så vacker som Morticia :(
Såg Gomez&Morticia imitatörer i Soho i Londonesien i torsdags, fotade dom inte dock :(

L-listen up now, E is electric

Mjauw :)

Höstlovet slutade inte bara för att man kommit hem till Sverige :). Egentligen var det tänkt att bli en Halloweenfest igår hos Diana, men det blev inte av. Istället satte Aho upp en spontan chillkväll hos henne :). Det va Aho, Kim, Jag, Andreas och Tobias :). Jättemyws...Snart blir det kyrkan med Kim. Andreas ska nämligen sjunga :)...


BTW. Är jag en dålig människa som garvar åt sånthär? Min mor verkar trycka i mig det :S..Ledsen, men finner inte detta det minsta "tragiskt".....Aho garvar med mig xD XD XD U go girl!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6043183.abxoxo, enjoy this song, it´s old but awzum ^^

 


RSS 2.0