Update

Jag lever..Jag gör faktiskt det...

Tja, whatsup...Fredag nästa vecka drar jag på min årliga resa till Slovakien i 3 veckor. Vet inte vad jag ska säga..Det kommer bli det gamla vanliga. Hänga på landet med stefan, gå ut på stan på kvällen (med mina gamlingar till släktingar)..Mitt hopp detta år är att min dryga kusin tar med mig på ungdomsaktiviteter. Nu har hon nämligen blivit ihop med sitt ex. Han e så jävla trevlig och kommer säkert ta initiativ till att vi ska hänga :)...De e så söta. De ser ut och är exakt som Serena å Dan i Gossip Girl...Jag är så glad att de funnit tillbaka till varran..
Hade faktiskt sett fram emot resan om vi bara kunde vara normala å flyga. Orka ta båt/bil genom detdär jävla skitlandet som vi numera åker igenom (vill inte säga vilket för då får jag halva min kompiskrets emot mig ;))

När jag kommer hem därifrån så e det en vecka kvar tills mamma å ja drar till Malta i fem dagar...Vi ska hälsa på min bruur..Å så ska ja kolla läget..För kanske kanske (inte säkert) flyttar jag dit i några månader (fråga mig för further information)

Mellan dessa två resor ska det även hinnas att leka med Sajsen som ju ska dra iväg å plugga till USA i 1-4 år :O.


 


Kanske bloggar något mer innan/under mina resor..Isf informerar jag er!

Si no van a morir mi muerte, porque quieren vivir mi vida
http://www.myspace.com/raulinrosendo

Studenten-En av de absolut bästa dagarna i mitt liv

Haha. Nu ska jag blogga om själva studenten dårå!!!!!!!!

Studenten var awesome! Har ju redan berättat i stora drag vad som skedde
Själva grejset i skolan va väl helt ok. Aho blev årets stilikon, Nova årets organisatör, Tess å kakan årets par, Fredrik årets sömntuta, Hamrin årets kämpe. Vad ska man säga? Jag känner coola människor :D

Flaket var hur jävla kul som helst. Det va så jävla kul att stå där kladdig och vinka till folk inne i stan. Novotny och jag dissade fontänbadet och skyndade hem till våra mottagningar. När jag kom hem var bara en bekant till familjen och min moster där, men sedan droppade det in fler!. Anastasia och Magnus (angelicas föräldrar) kom dit lika taggade som alltid (haha de är ju idrottslärare så de måste ha energi!!!)..De kunde studentsången bättre än jag iaf!!!!!!

Sedan anlände Jean,Birgitta vars son Filip är min barndomsvän <3. Vi har inte setts sen Paris men nu har vi lovat varran att vi ska ses oftare! Haha. Jag var lite "JAG HAR TAGIT STUDENTEN"-flummig men han tyckte bara ja va en skön prick. Det va riktigt nice att prata om livet med honom.
Sedan anlände även Viktors mamma. Viktor kunde inte närvara dock.

Efter ett tag så var ja tvungen att säga hejdå till alla för att gå på Emis fest. Den va riktigt skoj. Det va en rejäl blanding på folk. Mest vårt gäng och grannklassen, men även endel Sam-elever smet in :D. Vi var där till typ 5-tiden :O..

Min bror skulle komma hem å överraska mig dagen innan studenten. Men han missade planet. FAIL!

Okeej. Nu ska vi snacka student-presenter:

-En väska från Tosca Blu. Ni får se IRL..
-Ett jättefint armband från dessa kära taggade idrottslärare
-Sammanlagt 3500 spänn ( 200 Euro från faster i förskott, 1000 spänn från moster, 500 spänn från Viktors mor)
-Ett armband av läder från Filips familj
-Skumpa?:P, och ett gulligt bild-collage gjort av min moster.
-Veronicas ska jag få på torsdag :P...Studenten-this is how we celebrate in sweden

Men OKEJ då!

Jag ska sluta vara så emo och blogga nurå! Jag är fortfarande nere över att jag snart går från att vara studerande till arbetslös och för 100 andra saker.... Men nu måste ja ju ändå göra ett inlägg över en sån stor grej som studenten!...Men sen tänker jag fortsätta min bloggstrejk! Enda anledningen till att jag valt att blogga om studenten e för att den verkar rätt kul. Och för att jag fått önskemål kinnda.. Jag är dock deprimerad över det faktum att vi tar studenten, men själva festen blir nog AWESOME.

*Denna dag ska man upp vid halv 7 för att fixa sig. Kl 8 äre champagnefrukost hos mickis i hennes beverly hills villa vid sjöängen. Novotny å ja ska dela på en Asti-Cinzano.

*Efter det äre samling med våra coacher i skolan. Efter det är det dags för den sista skattefinansierade skollunchen i våra liv. Sen ska det tävlas om vilken klass som ska springa ut först och betygsutdelning.

*Kl 13.13 springer vi ut. Probably kommer typ mamma och pappa vara de enda som kommer komma dit då. Efter det så ere dags för FLAK. Då jävlar ska ja sätta på mig ett par uff jeans å ett vitt linne. Med största sannorlikhet får vi åka inne i stan. Har vi otur blir det typ? I huddinge? Yey för det. WOHOOO TJAAAA STUVSTA C lixom!...nej..usch..

* Efter det kommer jag ner-ölad till min mottagning. Där kommer en massa folk vänta på mig. Kan inte rabbla upp gästlistan ärligt talat. Vet att det e en massa människor. Men vet inte riktigt vilka det blev tillslut...Veronica kommer tydligen inte kunna närvara på min mottagning :(...Men Filip och Jakob ser ja starkt emot att få träffa igen!! Var ju riktigt länge sedan

* Kvällen avslutas förhoppningsvis med en hemmafest hos min kära flickvän/winggirl/slacker till klasskompis Emelie. Hoppas det blir av. För ja vill helst undvika den oförskämt glamorösa slutskivan, och klubben kan vi lixom ta när som helst annars...

Så. Nu hoppas jag att ni som sitter på Malta eller vart i världen ni nu befinner er och läser denna succeblogg är nöjda.


På återseende

Telephone

Veronica här igen hehe =D måste bara lägga upp den här ;)<3<3<3


RSS 2.0