Sak Noel försöker sig på en hit igen

Nja. Rätt blek jämför me loca people (WTF, johnny la gente esta muy loca)Eller så har tom Carro tröttnat på Eurodisco som sjungs med diverse brytningar.

"I dont wanna study, I just wanna party." Texten kan jag iaf känna igen mig i...

awesome stuff

Tror jag just blev tackad för att ha godkänt en persons vänförfrågan på fb

ella es la princesa talibana Baila cumbia como colombiana

Shululu

Är TRÖTT efter helgens alla dumheter.haha.

Och efter en tråkig introföreläsning i natek II. var typ en mattegenomgång. fick flashbacks från gymnasiet. dock var ju denna på engelska och oerhört onödigt tillkrånglat. Är jättelätt grejer men jättedumt förklarade.

Nu har jag gjort allt jag behöver göra idag så nu tänkte jag typ gå å sova i soffan eller nåt.

puss

papappa


Haha äg


baila morena

Haha nu har jag diggat Julio Iglesias i en timme. Alltså inte Enrique, utan ännu töntigare å smöriga Julio XD.
En å samma låt oxå. Men det e för att de brukade spela den låten på en restaurang på Teneriffa (där jag var 2004?). Har försökt hitta den sen dess typ, haha. men misslyckats. tills nu då jag av en slump hittade den på spottan! älskar när sånt händer!

Jag sitter fortfarande och hoppas på att inte bli sjuk. Min hals känns skum

Och jag försöker fortfarande skriva till något i min å eriks b-uppsats men kommer inte på ngt. Vi får kirra det imorrn.

Hejdå

Jag bloggar verkligen när jag inte har något bättre för mig

Förkylning på g?

Nys.

Jag nyser/snorar hela tiden idag. Tror lilla elakningen tess smittade mig under vårt möte igår. fast det var tamigfan utomhus? Jobbigt. hoppas på att inte bli sjuk_hest

Nys

arriba

Hej

Idag har jag varit på promenad med Thäss :) Jag gillar Thess hon e snel_hest.

Annars har jag pillat lite på b-uppsatsen å lyssnat på Cumbia


Puss

Jobb

Min pojkvän tycker att det är konstigt att jag aldrig har haft ett riktigt arbete (mer än att extrajobba med att skriva ut papper å posta dom som jag gör atm hemifrån). Typ sommarjobb/extra då menar han.


Om det är någon mer som tycker (tror) att jag är en lat bratunge som borde ta sig i kragen och fixa ett sommarjobb/extrajobb så har jag inget annat att säga än:

*Jo jättegärna. Jag ska söka alla möjliga sommarjobb iår SÅLÄNGE de är roliga. Ja, sitt där å tyck att jag tror mig vara för fin för lagerarbete, icamaxi,donken å dylikt. Jag skiter i det. Jag gör bara inte saker jag inte tycker verkar vara kul sålänge jag inte befinner mig i en ekonomisk kris. All respekt till människor som pallar spendera sina sommrar på sånna arbetsplatser. Bör tilläggas att jag tackar Gud för att jag inte har befunnit mig en sådan kris utan har bra förutsättningar hemifrån å från csn att klara mig utan.

* Jag började plugga ett program direkt efter gymnasiet så de som vill kalla mig för slacker får tänka om. Går ännu kvar och klarar av studierna tillräckligt bra för att få fortsätta.

* Om någon skulle kunna tipsa mig/Hjälpa mig att fixa ett sommarjobb så skulle jag vara evigt tacksam. För att trots att ekonomin funkar änsålänge vet man inte vad som kan komma att ske, plus att det är bra med arbetslivserfarenhet.

Det var allt. Ville bara få det sagt

Arabiskt

När jag var I UAE så kollade jag liite på tv. Det var kul för det gick bra musik/videoklipp på tv. Typ arabisk pop. Skitbra.


Inga youtube klipp pallar jag med. Min blogg börjar se ut som en youtube-sjö.


xx

RSS 2.0