sjuk

jag tror faktisk inte jag minns när jag var såhär sjuk sist.
 
var iaf hos farbror doktor å tog halsprov (svårt) och blodprov (jag trodde jag skulle dö, iaf svimma)
 
inge penicilin för fröken iaf då det verkar vara nå virus.
 
seiöst.

.

Ja men så trevligt. Lagom till terminstarten så blir man då sjuk. Tackar min fästman Erik och hans rumskompis Hulle för den.
 
Sweet. Då ere bara att sitta hemma å läsa idag då...
 

fml
 
 
 

Naglar

Känns något otroligt bra att ha fixat och målat naglarna. Visserligen mådde jag inte så bra när jag målade dem tidigare idag å höll på å geggade runt allt å allt bara gick allmänt skit. haha. Men nu när det e klart e jag nöjd. Hade sjukt fula naglar de senaste veckorna så nu e jag nöjd med mina coola naglar. E en cool färg typ mörk-röd aktig men ändå inte.
 
Imorrn så e ju första riktiga dagen på företagsekonomi I :). woho. e taggad men samtidigt lite nervös då man tydligen ska välja seminariegrupp när jag e på väg till skolan. litar inte på min mobil men får hoppas det går bra.
 
Puss

mentira lo que dice mentira lo que da

>.<
 
wäh. vill.inte.ha.nån.jävla.opponering.imorgon.vill.inte.ha.tenta.på.fredag.
 
låt.mig.vara
 
 
 
 

Im gonna give u a lick with my razor tongue

haha. lågstadie-nostalgi på högsta nivå
 

^^

Yo!
 
Det senaste dygnet har jag förutom att ha varit lätt förkyld mest suttit å vart lite lättad över att min c-uppsats är inlämnad. Visserligen har jag en gammal skrutttenta i nationelekonomi fredag nästa vecka men äh.
 
Jag har kommit på lite sådär att jag vill sommarjobba i sommar. eller vill, måste. lite pengar samt att fördriva svensk sommar (ja jag sa just det) e ju något jag e nyfiken på. Så till mina arbetande vänner så skulle jag önska, om era jobb söker sommarjobbare, vänligen kontakta mig. Jag har inga preferenser precis utan kan tänka mig typ allt möjligt.
 
Snart ska jag gå och träffa Veronica. Den lilla flickan ska överge stockholm snart och vi måste självklart ta en sista sushi/kina-buffé och snacka en massa skit innan dess.
 
xx

Nas

C-uppsatssssss
 
 
Mnja. får vara klar med det snart snart tkr jag
 
 
Lyssnar på denna myslåt som jag associerar till min lilla new york resa 2005 samt Diana. Trevliga saker med andra ord.
 

Nytt år

God fortsättning alla mina sötisar som läser min blogg. Detta är ju då årets första inlägg, låt mig lova ert mitt nyårslöfte, att blogga mer oftare ;D. eller inte
 
 
Sitter å chillar lite härhemma. Har haft en trevlig nyår med middag hos martin å ebba med mys människor. Å kollat på fyrverkerier å såntdär trevligt. Gillar ju inte nyår för att det alltid e panik å stress å ofta dåligt men denna gång kan jag definitivt säga att jag är mer än nöjd!
 
Så vad är då mina nyårslöften?
 
Jag e inte en såndär som gör nyårslöften. Snarare nyårsplaner. Dessa är mina nyårsplaner:
 
* Ta kandidatexamen, förhoppningsvis om allt går som det ska ser detta lagom till Sommaren, om jag mot all förmodan inte lyckas så blir det höst.
 
* Istället för att vara dålig och planera å resa med mina föräldrar till tråkiga ställen så ska jag ut å resa med folk jag gillar. Barça och Prag är mina specifika resemål om ni undrar.
 
* Antagligen bör jag även jobba oxå eller något sådant.
 
Så trevligt så trevligt.
 
hej då
 
 

RSS 2.0