Kuriosa

Mamma ska slänga min kaktus.

Idag ska jag inte ta en siesta för då kan jag inte somna på kvällen.

rumänsk pop och kläder

Urk. Jag sitter här å lyssnar på europop (edward maya och Inna) å har allmänt tråkigt. Smsar med randoms som man typ glömt bort nästan och försöker inleda msnkonversationer med folk. lalala. men det var länge sedan ja hade en sånhär sysslolös lördag faktiskt. Igårkväll var jag hos Kim, å sen så sov jag hos soet_erik. måste kontakta lite folk för imorrn blir det söndagspromenad med tesseli, å ju fler dessto bättre.


Förolämpade min moster som ringde för några timmar sen genom att säga att hon är för gammal att gå ut med :P. Hon frågade när vi ska gå ut tillsammans nämligen. Ja men vafan ska jag svara förutom att vi kanske inte går ut på samma typ av ställen?


Jag har shoppat. Troligtvis har jag blivit en kvinna av östrogenet jag förtär men jag har (nästan) funnit charmen i att shoppa. Var i haninge c igår förmiddag å köpte faktiskt en klänning å en BH på H&M samt oerhört färglada trosor (som ser enorma ut på denhär bilden) på Gina.


=)


I WILL BE POPULAR

MJAUW!

Var jag den enda som inte såg melodifestivalen igår?. Gillar inte den svenska finalen, brukar alltid bli arg för att svenska folket å jurygrupperna röstar fram bidrag som inte går hem i europa. Istället hängde jag med erik,mahamed å gärdek:P...Rebeliskt av mig.

Nä men ja kollade på vinnaren på youtube, å tyckte att den för en gångsskull var helt ok :P. Kan nog bli helt ok:P
Ser fram emot Eurovision :P

Nu ska jag försöka få tag på kim å sen plugga.

xx

MJAUWMJAUWMJAUW

Här sitter jag å e cool med ahlgrens bilar (denna gång inte sursockrade, mina tänder gör nämligen ont av sursockrade även fast de e godast!). Följde även Dianas råd att micra dom.

Idag ska jag plugga, för er som inte vet har jag tenta på lördag nästa vecka, på hela 15 hp!!!! ja. man har visserligen fått pluspoäng för seminarier å duggor å sädär men ändå

Jag hatar mitt liv! :D

Btw det finns en svensk FML, den heter FFML (fan för mitt liv). Liite skoj äre. Även fast det e riktigt tragiskt folk som skriver ibland. Hoppas de skämtar eller hittar på ibland asså...

sunday

God Morgoon :D

Idag ska jag på utflykt, nämligen till Barkarby Outlet å kolla i affärer,fika&snacka med Veronica :D. Mys I say!

JuppJupp. Kanske ska klä på mig snart!

xx


sunny day

Soligt idag :D

Snart ska jag på promenad med Kim å resten av dagen måste jag typ ägna åt plugg och chipsätande. Tenta om 2 veckor! :O

Blev inge skridskor igår, utan blev fika med de två soeta hestarna tess å gustav samt ett besök hos gustav i det exotiska källbrink.

Nu måste jag klä på mig, för annars kommer jag komma sent till Kim-träffen å då kanske hon biter mig :/


wäh

tjululu

Idag har jag inte gjort vettigt shit alls:P. Vaknade kl 7, ringde erik å bestämde oss för att skolka. Ingen viktig föreläsning ändå. Så han kom hit å vi gjorde inget produktivt alls (förutom några av inlämningsuppgifterna)

Imorgon får vi hoppas att jag e ett friskt barn, för isf ska jag åka skridskor i kungsan (som stänger nu på¨söndag) med Tess å Gurra.

Nu blir jag sådär trött igen.


bedövad everywhere

Mjauw.

Så var det tre födelsemärken mindre på min rygg. Fan va ont det gör med bedövningssprutor asså :P

Har ingen känsel i tungan heller nu, för jag tog just en såndär apoteks-halstablett "zyx"...Tungan domnar bort på ett obehagligt sätt. Men jaja. Allt för att halsen ska bli bättre.

Det e faktiskt synd om mig

Puss


RSS 2.0