lalalla

Igår kom jag hem från finspång! :D

Finspång var väldigt exotiskt, vilket var exakt det jag svarade när samtliga infödingar frågade vad jag tycker om finspång.

Jag kom på onsdagen, då jag fick träffa eriks mormor å morfar som kom å gratulerade 21årspojken :). Sen gick vi på eriks polares förfest för att sedan dra till en klubb i norrköping.
torsdagen fick jag även träffa eriks farmor å farfar å sen på kvällen hängde vi med några tjejkompisar till erik. Lärde mig ungefär allt lokalt skvaller.
fredagen var det midsommar å då gick vi på fest hos ännu en kompis till erik. Den slutade rätt tidigt men det  var chill. Jag å erik hade rätt kul efter det ändå..höööhööö..
lördagen blev jag tydligen förkyld men då fick erik mysa med mig enda till han körde mig till stationen i norrköping. soetiz<3

åå ja. vad gör man idag? dagen började grymt. Kollade hur makroekonomitentan hade gått. å weeei. jag klarade den :D. haha. vafan vet carro om greklands kris egentligen? haha. tydligen tillräckligt mkt!


Östergötland here I coooooome :P

LALALALLA

Har inte bloggat på ett tag.

Här sitter jag å har inte gjort sådär asmycket sen ja kom hem från malta. Eller har lekt med mina kompisar flera gånger, men har inte haft för mig något jättespektakulärt.

Imorrn ska jag boka min sistaminuten resa till norrköping c ;D..För på onsdag bär det av till Finspång YEEY...Födelsedagsbarnet Erik ska ju firas, å på fredag e det ju midsommar! Dethär blir nog en jättexotisk resa.

Bilder från två andra de andra exotiska resor jag har gjort under mitt liv.
Vad är Oman och New York mot Finspång?:D





What the fuck!



Försöker bestämma mig för om den e bra eller dålig.

Filmen om mitt liv

Snackar med Aho på msn (vilken chock) om vem som skulle spela rollen i våra liv å vilka som skulle spela våra kompisar.

I min film skulle jag spelas av Mackenzie Rosman, vilket Erik tkr e klockrent samtidigt som Aho hävdar att jag ska vara Emma Watson i hennes film. Vi har inte bestämt skådis till Aho än dock.

Jag har iaf bestämt följande:

* Kim ska iaf vara Jennifer Aniston eller Lisa Kudrow.
* Diana ska vara Drew Barrymore eller Bree från desperate housewives (även fast hon e lite gammal).
* Mickis ska vara den blåhåriga tjejen från systrar i jeans.
* Min bror ska vara Ricky Martin (han e dock inte gay...) alternativt Cash Warren.
* Erik ska vara...Johan Palm..Nu har jag dock fått höra att han får höra att han e lik en superkontroversiell kändis, men i och med att jag inte står ut med denne man som går runt å räddar världen (å tydligen var på malta samtigt som mig för att han ska spela in en film i valletta) så förtränger jag det... vem jag pratar om kan ni lista ut ;)
* Tess ska vara idol-Tove.
* Veronica? vem ska du vara? Ashley Olsen?
* Pappa, han e nog Tom Selleck! Hahahaha. klockrent!

Har en massa andra kompisar/folk som jag VERKLIGEN inte vet vem jag skulle låt dom spelas av. Sen finns det några jag väljer att inte skriva om men som jag har en klockren skådespelare till...som tur är kommer denna filminspelning aldrig bli av anyway ;)






Vem passar mig bäst?:D

Hero :D

Nu har ju aho å jag fått en ny kärlekslåt som sagt (partisanlåten i föregående inlägg). Men egentligen vill jag hävda att vi har en annan!

En konversation mellan mig å aho för något år sedan:

Carro: Jag lyssnar på Enrique Iglesias-Hero. Vad är det för fel på mig?
Aho: Fast...den e ju rätt mysig. MEN SÄG INTE ATT JAG HAR SAGT DETTA ;)
Carro: Nej. Jag lovar. Dethär skulle förstöra vår image



E se io muoio da partigiano

Tillägnad Aho som bör ha koll på låtar som denna



Det är numera vår kärlekslåt på Ahos initiativ

Christina Aguilera och är bäst

Christina Aguilera. Jag är kär i dig. Kom på det nu. Hon e bäst


Tyskar Tyskar....

"Tyskar säger: Ecoli-bakterierna som har smittat många i vårt land kommer från spanska grönsaker. Så är det deras egna groddar som har orsakat det ;p;P;P;P;P;P"



Sorry Erik. Jag står fast vid att Eddie Meduza var ett geni

nä jag gillar tyskar. Tkr bara att det e lite kul detdär. (eller sad för dom som fått detdär skitet, men lite kul att ett land skyller på ett annat å sen e det deras egna fel)


Back! :D

Så var man hemma igen efter en hel dags resande typ..

Lalalalla. Väldigt skoj. Vet att jag har lovat bilder men håller nog inte löftet, vi fotade typ nästan nada.

Veckan är späckad av skoj! Ska träffa aho å diana imorrn å kanske några fler. På tisdag är det grillning i rålis med en klasskamrat å hennes polare, på onsdag ska jag nog träffa min lilla veronica å på torsdag ska jag ut å leta födelsedagspresent till Erik!



Mina malteser! (inte dom längst till vänster de e mina päron, å inte heller den ofotgeniska krulltotten i kornblå klänning, hon e inte heller maltes ;P)

hörs imorrn xx

Malta again

shululu!

Självklart kör Carro ett till inlägg från Malta innan hon kommer hem på söndag!

Så vad gör jag nu?

Idag fyller mamma år vilket tydligen ska firas ikväll hos den maltesiske familjen jag nämnde i föregående inlägg. De ordnar något slags birthdayparty.
Idag har jag varit på Golden Bay (en najs sandstrand) å fått lite normal färg dvs ingen röd färg utan mer åt det brunbrända hållet vilket ju e naiz.

Imorrn e sista dagen här vilket jag nästan kan tycka e lite skönt. Sure e det najjs här men jag känner att jag måste få komma hem igen litegrann. Vill ut å handla nytt smink å träffa lite kompisar som jag förövrigt inte hunnit träffa så mkt under skolåret lixom. Iom att det e fint väder i Sverige nu så hoppas jag att sjöarna blir varma så jag kan bada när jag kommer hem (om vädret fortsätter vara bra så att säga)

Men nu ska jag vila en stund sen ska jag fixa mig puss trevlig helg

Maltabloggande

Tjohej!

Här sitter jag på Malta å bloggar en tisdagskväll. Riktigt deprimerande egentligen borde vara ute, men vi har vart på grillning hos en maltesisk familj hela dagen så e lite chill denna kväll.

Känner mig lite efter i solandet,har gjort annat skit hitiils å har vart lite sisådär med moln. men från å med imorgon blir det förhoppningsvis sol å strand enda tills vi drar hemåt igen.

Ps. Har en massa myggbett. FYI

Puss, hörs på söndag

llallalalala

Imorgon ska jag till malta. Eller ska tydligen upp mitt i natten för att åka till cityterminalen för att sen åka till skavsta bajs flygplats för att ta ett plan som går 07.15! Man bah DAH
Men ska inte klaga vafan, blir nog naiz dethär.

Vet ej om jag kommer blogga därifrån. Kanske ngt enstaka korta inlägg. När jag kommer hem lovar jag dock en hel del bilder! =)

Puss på er!

Mjauw

!Hola!

Idag har jag ätit sushi på rudan haha, å sen har jag typ bah mywst med el erik =). Ses ju inte på nåra veckor såatt :(. E dock riktigt taggad inför finspångresan vid midsommar, ska bli en exotisk upplevelse å kul att träffa alla han snackat om i ett halvår nu haha!

Egentligen är det för tillfället hög tid för mig att tagga inför en helt annan resa. Åker ju till Malta natten till söndag. Ska bli kewl jao. I en vecka =). Imorgon tar jag en promenad med Kim förmodligen samt packar.

Ska nog äta mer Carte dor mint glass. Eller kanske mat? Erik å jag köpte den skumaste kombinationen gb-päronsplit samt denhär mintglassen!. "både är ju gröna så de passar bra ihop" resonerade den unge herren. Så nu får jag dras med en massa grön glass...Jämnar ut det med att ha färgglad strössel på dock =)




Kärt barn ringer

Nyligen ringde telefonen å det var ingen mindre än jessica som den senaste tiden varit insnöad i plugg å jobb så att jag ibland undrat om hon "gjort slut" med mig ;)..nämen..vi ska leka i sommar å det blir nog jättebra. Skitkul att höra från henne.

Idag har jag inte gjort så mkt alls. Jag vaknade hos erik, gick hem, sov ännu mer, gick på promenad med mamma. Imorrn ska jag leka med erik innan vi ska ut på diverse resor å inte ses enda till typ midsommar(?) eller så tror jag :(..Nåväl. Ska nog bli en myws dag imorrn

Hahaha. Världens mest smickrande bild på mig å jessica! från min septemberfest förra året. Jessica ser alltid ut som en docka. Jag däremot? whatsup med min hand? säger ngn ngt chockerande? håller jag på att spy? asså. jag ger upp!


SHULULULU

Snart ska Kim å jag göra den största ångestgrejen ever. Vi ska gå å kolla på när 92:orna springer ut ur östra gymnasiet!. Ja, så roliga e vi!




Innan utspringet förra året. Jag syns knappt men jag e fjärde från vänster:P, lite bakom..tror det e jag iaf:P

Nu måste jag fräscha till mig

RSS 2.0