-

Gåochdö

lalalala

ligger här å myser med mitt trådlösa nätverk.

planeras lite härhemma och håller tummarna.

Men pluggandet suger.

Kommer få F på tentan

xx


!

Das party in lördags var lyckat

Jag har phett mkt att göra nuförtiden så jag kanske bloggar senare. Skola samt ett litet "hemifrån"-jobb som kräver mer uppmärksamhet och tid än förväntat

ursäkta :)

puss

-

Är arg på männskligheten och allt. Folk är elaka, irriterande och bara dumma i huvudet. Nej jag har inte pms lr ngt men det är fan sant å kan appliceras på många, dock inte erik eller mina vänner men de flesta andra. Fast jag är inte så bra jag själv. Egentligen

Fats å andra sidan så ska det blir kul imorgon. Eller berättar efter imorgon om det var kul16årig sportlovsfirare och Indiska Oceanen


hei

mina naglar är problembarn. de e så långa och ska alltid brytas av och bli lite smått infekterade. irriterande. mitt ringfinger gör ont. ok låter som värsta mesproblemet men är irriterande att allt man kommer åt med det fingret gör ont.

Idag har jag vart i skolan. gick hem och chillade och åt indiskt med pappa när det andra problembarnet i mitt liv erik kom hit för att han glömt nycklarna.

Fan va det e myws å hänga med erik, dock så e vi sjukt slöa när det kommer till att plugga vilket ju är tanken att vi ska göra såhär om vardagarna. vi sitter bah å pratar om konstiga saker :) men det e mys :)

mjauw, glöm inte mitt stora feta syrianska bröllop ikväll.

xx

"snoppa av"

Haha

Kom tänka på mitt seminarium idag när en kille räkte upp handen frågade om man kunde "snoppa av" ngnting genom sin uppsats.

kul vare. självklart kunde inte jag och andra omogna människor hålla oss för högt fnissande. herregud. professorn måste tro att vi är 12. Kändes faktiskt som gymnasiet igen då Novotny, diana och jag mfl, aldrig kunde hålla oss för garv när en lärare/elev sa ngt som på ngt sätt kunde kopplas till något sexuellt under lektion.

om du råkar vara killen som sa detta och skulle läsa detta av någon konstig anledning måste jag bara understryka att jag gillar dig, tkr bara det ordvalet var roligt :)

tjo

Jag heter Caroline och är en flikka.

Idag efter skolan var jag och Erik och besökte Kista gallerian och sedan tog vi en sväng till rinkeby. Dessa förorter har jag inte besökt tidigare så nu känns det bra att ha varit tyyyyyyp överallt i hela stockholms-området ;)

Nu ska jag inte göra någonting =)
kanske äta mer sharonfrukt ;). hhöhöhöh för Diana och jag vet vad det luktar som ;)

puss


Stimorol Mega Mysterium

jaa.vafan äre dom smakar? Någonting från barndomen typ. antingen godishalsband lr typ nå multivitamin-sak.

gah blir galen. Goda är dom iaf


Nynnar på just nu

Underbar :Deller kanske......iaf lalala lalala ;)

Fakta

*Stureplan börjar bli jobbigt
*Krogen i allmänhet är jobbigt
*Hells Kitchen är överskattat
*Även Carro kan få bakis-huvudvärk

Sejöst. orkar inte


baila me

Då är det dags att sätta upp sitt fula nyklippta hår i en tofs, sminka sig, klä på sig och sen möta micke å åka hem till marcus för att förfesta inför Erikas födelsedagsfest idag

men jag är trött

fml

xx


Hej

Nu är jag snart klar med min uppsats om Jimmy Åkesson! Har ägnat eftermiddagen åt ett helt annat grupparbete hemma hos Philip. Det var myws. Har även insett att min morsa gör minst lika god kyckling green curry som thailrestaurangerna..

Helgen väntar med skojigheter. Imorgon är det frisören (ok inte så skoj), å häng med erik. På lördag ska jag gå hem till ErikA, en soet klasskompis till mig som fyller 25 :) Fest hos henne å sen utgång, mysigt!

Puws


RSS 2.0