ALDRIG MER

Hej.

Jag är arg. Jag tänker _aldrig_ mer aka till dethär jävla mer resa till centraleuropa pa sommaren. Det har seriost regnat konstant i 2 veckor anda sen vi kom hit, med undantag ca 1.5 dag. Jag e saaaaa ARG!!!!!! Imorrn drar jag hem iaf.

ALDRIG mer ska jag aka hit pa somaren

Bye

Imorrn drar jag till slovakien å e där i 2 veckor.
Kanske bloggar där.

puss å hej

Maybe it´s Maybelline

Hejsvejs!

Idag har Aho och jag varit i farsta centrum och bara köpt helt onödiga saker. typ smycken på 10kronors rea å sånt krafs.

Har även fått för mig att vara radikal och köpt mitt knallrosa läppstift! haha, var mycket provande och gnäll över att det e ohygieniskt att prova läppstift i affärer, men tillslut blev det ett rosa från Maybelline.
Lilla Aho ska ju ut å resa till Kina så vi kommer inte ses på en månad :(:(:(

Här är den rosa chocken (dock är ju ljuset i detta rum så jävla jobbigt att det tonar ner färgen jävligt mkt)


:P

Tjohoooooo =)

Solen skiner. Yäy. Å jag har inte bloggat på länge. Har väl inte gjort så mkt förutom att ha hängt me soet erik, som åkte hem igår :(. Vi kommer inte ses på ett tag :/. Mina soeta vänner mickis,kim å aho var här i torsdags å det var myws. det e allt. e i princip frisk om det inte vore att jag av ngn random anledning hade huvudvärk i natt/morse.

Ska fixa mig snart för vid 7 så kommer Veronica och Daniel och hämtar upp mig för vi ska dra hem till veronica och jessicas kompis steffi. Någon slags förfest/middag där å sen planeras utgång. Men det får jag se om jag klarar av utgång. Känns som att jag inte är säker på om jag är tillräckligt frisk för att ta risken att festa nu när jag faktiskt ska till Slovakien på måndag :O. Daaaamn imorrn måste jag sätta igång och packa!

lalala på återseende


DJ carro

Vi alla vet att carro har KOLL på de röjiga låtarna. hallå vem var det som la upp loca ppl här en hel vecka innan resten av världen började lyssna på den lixom ;)..okej nu ska jag inte spela viktig, men jag har nog minsann fått många tack för att ha lagt upp bra låtar på spotifypartylistor :)


så varsågod här e min favvo atm (förutom sönderspelade mr saxobeat och loca people). Som med alla sånnahär festlåtar så tar det ca 1 min innan de blir bra. Så lyssna på låten, men spola fram 1 minut...denna e tom extra seg så här e den som bäst efter 1:40

 

carro blir en barbie

Knallrosa läppstift har jag alltid sett som en vidrig uppfinning. Men Cheryl Cole (som jag nog e lite tjär i) har seriöst fått mig att vilja gå och köpa ett. Får fundera på saken.


bloggande

okej. jag vet att mina utlovade blogginlägg nu under sommaren inte håller bästa kvalité.
Jag pallar bara inte blogga när jag känner mig helt borta å svettig, men nu e jag nääääästan frisk. Den enda utomsläkt-personen jag har träffat är Erik, å han kommer å tar hand om sin sjuka flickvän då å då och igår var jag tillochmed modig och vågade mig till honom, även fast jag blev trött bvara av att gå till tåget...

Nåväl. Har inte så mkt att blogga om ioch med att jag mest varit sjuk de senaste dagarna. Så avaktar med bloggandet tills jag får något att blogga om.

puss

feber+tropisk värme=awesome

JAG VILL DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Inte nog med att det är varmt a la thailand, jag e satans sjuk oxå. Har vart lite förkyld till å från i en vecka nu. Men nu de senaste dagarna har ja även feber. Ni antar inte hur jobbigt det e att vara sjuk i denna värme. Jag har haft feber i Thailand, men då satt jag inne på ett svalt AC rum. Nu sitter jag i denna svettiga villa å ska ha besök av min moster. Asså jag dör helt ärligt. måste duscha igen.

haaaaaaaaaaaaaaaaaghssssssssssssssshowiueeeeeeeeeeeeeeeeeepowique

RSS 2.0