ARG CARRO

Kära akademiska världen:

*Jag hatar er just nu

*Sluta vara så jävla elaka

*Specifikt till min utbildning, omg sluta gör tentor a la rocket science, detta e en jävla skitutbildning å ni behöver inte försöka göra den sååååååå jävla avancerad å göra skiiiiiitsvåra tentor. SOM IDAG TEX

* Jag är så ledsen att jag måste vara en del av er å skulle såååå jävla gärna vilja vara en av dom få som inte behöver tänka på universitetet utan kan göra saker de tkr e kul å ändå tjäna mer än vad alla noobs som pluggat någonsin kommer att göra

God morgon bloggen

Hej!

Det var länge sedan jag bloggade.

Vad har jag gjort den senaste tiden?

Jag har gått i skolan, firat påsk, varit i kyrkan,lekt med vänner och bekanta och fyllt år. Så nu är jag alltså 21 år gammal för er som inte har någon koll.

Och självklart sitter jag precis som resten av sthlm å stör mig på SNÖN. vafäääään.sejöst. blir.så.irriterad. när åker skinnjackan fram,ballerinaskorna?När kommer jag få lägga mig på tomten å sola? GAH näver. i Juni?







När jag, aho och diana gjorde vår påskafton-utflykt till vårt gamla hang-around i Sollentuna så passade Diana på att sno ett stort gult gosedjur föreställande the cheat från vår kära värd Myschly. Han är mer en förkrossad. Jag tycker diana är ett psyko. om ni får besök från Diana, lås in era gosedjur. Hon samlar tydligen på stulna gosedjur. Kandidat till outsiders? Bestäm själva. Jag tycker hon är leskig men smexig ;)



Hörs snart muppisar <3<3<3

RSS 2.0