It´s the great pumpkin

Jamen fyfan va najs, då var hemtentan inlämnad. Får gå som det går och orkar inte tänka på det mer..
 
Ja idag är det ju då Halloweeen. Har just köpt en massa Halloweengodis och värdens sötaste lilla pumpa. Erik och jag ska dock fira Halloween (och vår 2årsdag som var igår!) i efterskott i helgen. Detta är för att denna vecka är både stressig för honom och för mig pga skola.
 
Får väl nöja mig med att smygäta av Halloweengodiset och smygkolla på världens bästa avsnitt av snobben. Ni vet vilket ;P. Var är den stora pumpan, lille karl heter den på svenska. Har sett den varenda halloween sedan jag var typ 6 (förutom år 2005 då jag åkte till NY på halloween, btw, tur att jag inte fick för mig att göra det detta år...)
 
 
 
Man behöver bara se introt för att se hur jävla awesome filmen är!!!!! Musiken gör mycket men även dom snygga miljöerna. Seriöst. Å dethär ska vara från 60-talet. Fan ta alla nya tecknade serier, DETTA är grejer det.
 
 

.

HAHAHA
 
fuck hemtenta när man kan sitta å läsa sin egna blogg. Har mest kul åt Veronica som får för sig att gästblogga under min paus maj 2010, men även mina grymt tråkiga inlägg från sommaren/ hösten 2010 då jag tydligen verkade tycka att det finns roligare saker att sysselsätta sig med än att blogga. Minns allt gnäll om youtube-klipp. Haha. ahja underhållande e det för mig en afton som denna
 
ska nog sova så jag orkar gå upp och plugga imorgon
 
puss

Frihet

Om ni undrar vad jag gör idag så kan jag berätta
 
Jag skriver hemtenta och är trött
 
Och äter Halloween-Godis. Fyfan vad jag har längtat!
 
 

skolan=gå å lägg dig

Helt enkelt mycket trött på skolan atm och allt som har med skolan att göra
Påriktigt. palla.
 
 
isabel adrian
du behöver iaf icke sitta å läsa sketna ämnen för att sedan om du har väldigt tur få ett jobb.
 
 
Jag förstår inte riktigt varför botox i munnen är så poppis? Inte nog med att du ser ut som en anka..så läspar man ju oxå?
 
 
Ikväll blir det fest hos en betydligt sötare flikka, nämligen tess som ska ha fest :)
Ska lägga mig lite och sova lite innan erik kommer hit ikväll och förfestar med mig.
 
xx
 
 
 
 
 

Kymlicka&90210

Så vad fan har jag gjort idag.
 
Smakat Ben and Jerrys Cherry Garcia ( ja jag hatar ben and jerrys fortfarande för att de e för dyrt, DOCK hittade mamma den glassen, endast den smaken, för enbart 30 kr i en affär i hökarängen, det ni!). Gillar i vanligtvis inte körsbärs-aromer, men denhär var faktiskt god.
 
Ska snart på promenad till centrum, sen ska jag hem igen och skriva klart denhär jävla delen i grupparbetet. så sinnesjukt tråkigt. vafan Will Kymlicka, jag orkar inte läsa mer om medborgarskap.
 
Ikväll, om ja hinner ska jag iaf ha jävla kul. Det är ju nämligen så att 90210 har dragit igång igen. yääääy dags för intriger igen (som inte jag själv/mina vänner står för ;P)
 
 
 
who´s next. låter ju bara för spännande...

do weee dieee

Sitter och halvskriver på grupparbetet och tänker inte lägga mig på ett tag utan ska nog vänta på pappa som kommer hem från Malta om några timmar
 
Sitter istället och lyssnar på gamla låtar som får mig att tänka på Kims coolhetsperiod i högstadiet, en väldigt svår period för alla oss mainstream-ungar som inte lyssnade på lika cool musik som Kim ;)
 
Så Kim, Varsågod. Hoppas detta väcker fina minnen:
 
 
 
 
 
 
blöblöblö
 
e trött hest. men jag pluggar rätt bra när jag är trött
 
puss


proba proba los microfonos

Haha förmodligen tröttnar jag aldrig på dehär meningslösa låt som jag aldrig, trots dess enkla spanska riktigt förstått påriktigt. Försökte förklara vad jag tror att den handlar om för Kim i fredags och insåg att det absolut inte gjorde alcun senso.
 
 

I know a room where you can go

HAHAHAHAH
 
sitter och tänker på en rolig grej som hände på malta i somras. har förträngt det men nu kom jag på det och tkr bara det e så jävla galet kul.
 
det var när mamma å jag bytte om en bit från stranden (eller ah klipporna där vi brukade bada). vi bytte ju från blöt bikini till kläder för er som undrar.
 
En bit därifrån står en röd bil och i den sitter en man som stirrar på oss. Okej, odiskret kille tänker jag men skitsamma.
 
Plötsligt, minst jag anar det kör han mot oss, stanar upp precis vid oss, vevar ner rutan. Han håller upp en nyckel och säger
 
"I have a room where u can change"
 
Jag stirrar på honom och ber honom upprepa.
 
"yes, a room, where u can go and change" *viftar med nycklarna*.
 
Jag tackar vänligt nej. Och han åker iväg och säger att jag ska återkomma om jag ändrar mig.
 
Alltså jag bara undrar. Om han nu ärligt skulle ha goda intentioner och nu ha något form av omklädningsrum. varför frågar man någon nåt sånt  ens en gång? hör man lixom inte hur skumt det låter?
 
Hahahaha. ahja kom  tänka på det nu iaf. Människor alltså :P...

ännu mer otur

Jag känner att oturen förföljer mig
 
Vad nu då undrar ni?
 
Jo nu har jag en stor vagel på ena ögat oxå. sitter å huskurar bort skitet. ska gå bra hoppas jag.
 
Jag borde gå i ide
 
 

Carema=fuck off

Seriöst suck på sjukvården i detta land
 
Som ni kanske vet var jag hos doktorn i torsdags- eksem som blivit helt fucked och tydligen infekterat. Jag fick anitibiotikasalva, okej, märkligt tänkte jag men vem vet kanske hjälper. Hjälpte inte ett skit utan förvärrade det.
 
Idag kom det fram efter ett telefonsamtal med jubelidioterna på VC att de skrivit upp/diagnostiserat detta som SVINKOPPOR. ASSÅ FUCKING SVINKOPPOR.
 
Facepalm. Påriktigt.
 
om nån bryr sig så har jag iallafall börjat med en receptfri salva som verkar få det att bli bättre :)
 
 
 

RSS 2.0