Bu för sverige

Det jag skrev tidigare om flytt hemifrån.
 
vad sägs om en flytt ifrån Sverige istället.
 
Seriöst. har så sjukt jävla tråkigt i detta land. Vädret e ju inte ens bra på sommarhalvåret. Man kan fan inte ens göra speciellt mycket här egentligen.
 
Lixom hurra för att det var OK väder from kl 15 idag. Innan dess vare skit å ännu fulare väder kommer säkert.
 
Egentligen förstår jag fröken Therese som håller sig långt borta härifrån.
 
Det är exakt denna attityd på inlägg det blir om hälften av mina vänner är på P&L. Och om min käre pojkvän sitter och trycker i östergötland halva sommaren...
 
..Och om jag är lite för sjuk för att gå ut och festa med Veronica (som hon så gärna ville efter vår dejt idag på La Cucaracha). Men sjuk blir man i Sveriges bajsiga sommarväder.
 
Seriöst. Kan bara säga, värsta veckan på länge. Förmodligen värsta sommaren pålänge.

Flytta hemifrån

Allt jag någonsin har sagt om att bo hemma äger...
 
...Är ju bara sånt bullshit på riktigt. Beror iof på folks livsituation och familj. Men jag har insett att jag inte tror att detta är hållbart för mig iaf.
 
För bara en månad sedan blev det en aktuell fråga att jag eventuellt kunde flytta hemifrån (var en chans att jag skulle få flytta till innerstaden och allt, lång historia) så blev jag jättenervig. Men det blev inget utav det ändå å jag var faktiskt rätt lättad.
 
Jag tror i allmänhet att det bra att bo hemma när man är hemma själv, kan gå till kylskåpet när man vill, lalla omkring i huset själv å ja. sådär. men när det är helg och man bor tätt inpå två gamla jubelidioter så finns det inget jag hellre skulle vilja att bo någon annanstans.
 
Men nu är det så att nästa chans jag får ska jag göra allt för att kunna flytta. Fyfään. Är så taggad, Tror mina 21 år här är över nu. Vill inte slösa halva livet på att bo här..
 
Btw så tror jag att jag att jag e lite utav en drömunge, drömroomie etc. Helt sjukt att folk inte uppskattar detta.
 
Ahja. Bara 4 h kvar i dårhuset sen är det Koh Phangan med Vjonkan. Ja alltså Koh Phangan på Södermalm tyvärr. inte riktiga koh phangan i Thailand :/

Sol

Hej
 
E lite dålig på att uppdatera. kan inte ens skylla på plugg :P
 
har just kommit hem från VC för har tagit TBE-vaccinet. Tänkte att det e likabra att fullfölja detta om man väl börjat med skitet. Nu är det fem år kvar tills nästa dos. däremellan lär jag väl säkert åka till Indien eller nåt å behöva vaccinera mig mot gulsot men det e väl lugnt antar jag.
 
Ska ringa andreas och planera dagen
 
xx
 
 

Hemma

Sådär
 
Igår kväll kom jag ju då hem från östergötland.
 
Har haft en trevlig ons-lör därborta trots en lättare men ack så irriterande förkylning. Roligt midsommarfirande å allt.
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Erik träffar jag först om en vecka och mina små barn Aho, Diana och Michaela har åkt till Peace and lööve. Så jag e rätt left alone. men vafan ska nog försöka träffa veronica(+jessica?), novotny och kim så mkt som möjligt nu i veckan för veckan efter det (på tors den 5) åker ju jag på min 2.5 veckor långa semester wääh.
 
Ska nog försöka ta fästingvaccinet oxå. Vetefan om man ska ta det om man e förkyld? vill inte bli hemskickad eller nåt. Wääh stress.
 
Aja nu räcker det

tjalalala

sådär. äntligen grymt väder.

ska sola lite tills det e dags att fixa mig å dra till tåget till Norrköping hohohoho.

Så blire midsommar å Eriks börthday på fredag.

hörs när jag kommer hem igen vilket lär bli på lördag?

Tills dess hare bra å glad midsommar :)

And this is how we do

Idag har jag varit hemma hos Erik som vart på  ekkel festival. Höll mig inte till planen att sätta honom i karantän ett tag. Kanske var en dum idée med tanke på att han hostade å snorade som en förkyld dagisunge..ahja  Vi pratade och jag kände mig smutsig bara utav att lyssna på festivalhistorierna. urgh.

Nåväl nu gör man ju inte så mkt. På ons drar man till östergötland för att fira midsommar å eriks födelsedag på fre. Erik åkte redan idag, men jag håller ut tills ons va ;)



Tillägnar denna till Aho


one day

Hej!

Idag gav jag mig ut på stan ist för igår (som jag lovade i förra inlägget, var för trött helt enkelt). Fixade en sak å så kollade jag runt lite. Men nae. pallar inte. shopping e inte min grej helt enkelt.

FYI, har fått en jävligt obehaglig vagel(eller infektion?) i högra ögat. syns som tur är inte. Undrar vad detta kan bero på, men nu kom jag på att jag lagt mig sminkad väldigt många kvällar denna vecka, could have nånting med det.

Har kollat på En gång i Phuket samt ett avsnitt av New Girl och funderar på att gå å läsa boken jag har lånat av Veronica, alltså "En dag". Gör nog så



Rain

God Morgon.

Fan vad det regnar.

Igår var en myspys dag. jag, aho och novotny drog till kungsan å drack vin på en bänk. Sen vid 8 skulle novotny dra för att träffa upp sin syster å kolla på matchen så aho och jag drog på äventyr till norr å hängde med myschly och max. det var mys. fast vi kollade inte på matchen. Tror nog vi e dom enda i landet som inte kollade på matchen faktiskt. Men det e fan inte värt ändå:P swe förlorar ju bara.

Nu ska jag gå å snacka med käre mor om hon villl följa med min till farsta eller nåt annat shoppingplace. E ju nämligen så att käre Erik fyller år på midsommar å ska ju ha en present så söt som han är :)

U know u love me xoxo

blö jag ska nog sova

Last Wednesday night

God eftermiddag!

Kom hem för inte sålänge sen från Stuvsta, där veronica bor och där vi sovit över efter gårdagens utgång.

Gick till Café Opera och hade en skojig kväll. Som vanligt så var det ju en massa turister som verkade tro att man är en reseledare, men jag tycker faktiskt om att prata med folk som bor i andra länder. Fick bland annat random fotmassage(?!) och en inbjudan till middag (?!).  Tror inte jag snackade svenska med nån annan än veronica och gamla klasskamrater som jag sprang på under kvällen. Betydelsefulla människor som Tiesto och Hanna Widerstedt var oxå på plats på Cafét denna kväll. Herregud.


Var ganska kul för det kom fram en kille till mig (längst åt höger) och frågade om jag läste delkursen Labour Economics för att han kände igen mig därifrån haha. han var tydligen en utbytesstudent som läste samma delkurs som mig å kände igen mig från föreläsningarna. hahaha. ofta. Jag känner inte igen en jävel därifrån.




Bild lånad från Finest.se Försöker vara sådär juridiskt korrekt (säger man så?) som bloggare brukar vara

Veronica och jag med en Aussie,Engelsman och Italienare.

Under kvällen insåg jag hur mkt jag hatar brudar. Seriöst. Skapar världens kö till toan och är bara..allmänt irriterande. Och palla att en tjej frågade om hon får låna mitt puder? För mig så är ju svaret självklart NEJ. Känner mig lite elak när man säger nej till sånt för att man inte riktigt vill att tjejen ska tro att det e hon som ser ofräsch ut eller nåt men asså. Varför ställer man nån främling i den situationen att man frågar om att få låna dennes puder?:P. Oavsett vem det är så lånar jag inte ut mitt smink till andra än mina vänner :P punkt.

Insåg oxå att krogen e jobbigt. Faktiskt. Hemmafester e så mkt bättre. Mindre antal mongon om inte annat.


Sådär nu ska jag vila lite.

puss

tbe vaccin eller inte?

Sitter här och funderar på hur jag ska göra med tbe-fästing vaccinet. I år är det 5 år sen jag tog sista dosen och är då dags att ta en till. Men jag är ju så anti-vaccin numera.

Jag är lite märklig när det gäller vacciner, jag tar de onödiga,men inte de som kan vara bra.

Vacciner jag har tagit:

*Obligatorisk stelkramp i högstadiet
*Svininfluensavaccinet, biggest bs ever.

Vacciner alla normala människor tagit, men jag inte tagit:
*Gulsot innan thailand-resor
* Livmoderhalscancer


Anledningen till min nojighet med fästingsprutan är ju att som ni ser så är de centrala delarna (faktiskt tjeckien och väst-slovakien) av europa en av de mest tbe-iga områden. Jag håller ju till just precis där om sommrarna.



Ska fundera på detta medans jag solar ute på tomten (med de smittobärande fästingarna)

Btw, är inte fästingar bara världens mest onödiga insekt? är det ens nåt djur som äter dom? fyller de nån funktion förutom att förlama folk?!


Hei

Hej Kvinnor och Män

Carro heter jag. Och idag har jag varit i stan med Aho och Diana. Igen :P. Kan inte få nog av dessa damer faktiskt. de e bara sååå mysiga :).Jag köpte korta gummistövlar på Deichmann för 129 kr. Nöjd!


Så vad ska man göra nu? trode att lördagkvällen skulle bli upbokad av en massa dumheter, men nu verkade det inte bli så vaaaa. Så det blir jag och mina popcorn. funkar för mig.

Vill spela badminton. Spelade ute på tomten häromdagen med käre far och våra dåliga, trasiga rack. E rätt kul och e relativt skillad på det. Tror att racketsporter e lite utav min grej när det kommer till sporter (höhö sporter e ju inte min grej överhuvudtaget).

Ahja nu ska jag sluta skriva en massa onödigt skit

xx

Dagens Lunch

Okej. Det finns sjukt bra möjligheter att äta billigt i denhär jävla staden. Känner en hel del gnällspikar som tror att det e dyrt att äta ute eftersom att de går till ställen med dyrast hyra.

Här är några tips som snål-carro kan ge er (obs gäller enbart dagens lunch):

Lemon-Sveavägen

Väldigt liten thai-restaurang men ack så mysig. Alltid samma kvinna som står och lagar maten mitt framför en, och alltid samma söta thai-musik.

http://www.lemon.se/13840-Lunch

69 kr ink dryck, kaffe å allt annat trams.

King Tan-Sveavägen

Efter måndagens besök på grannrestaurangen Shanghai ( som inte var så bra som jag mindes det) så har jag undersökt hur det är med King Tan, där jag ännu ej varit. 80 kr kostar en asiatisk lunchbuffe (ink dryck). Och tydligen så får man 10% rabatt om man visar upp sitt studentlegg (förutsatt att man e student då ;))

http://www.kingtan.se/


Ellora-Hornsgatan

Var i denna indiska restaurang för första gången idag. Lunch from 70 kr inkl dryck. Gott och riktigt snygg inredning! Bör tillägas att min käre Erik inte nöjde sig med 70 kr lunch utan var tvungen att köpa till cocosfyllda naanbröd (de vanliga naanbröden kostar 10) för 40 kr styck. SJUKT goda dock, även om snål-carro inom mig tycker att 40 kr e lite väl mkt att lägga till för en såpass billig lunch.

http://gastrogate.com/restaurang/ellora/page/3



Sådär. skitprofsigt av mig att leka restaurangkunnig a la aftonbladet "äta på stan", och enbart tipsa om 3 restauranger. MEN, detta inlägg är bara för att visa att det går att käka ute utan att bli ruinerad som många tror. Och ja. luncher ftw. helt klart det som gäller för folk med begränsad budget. Middagar ute unviker carro så gott det går.Undandag Koh Phangan för dit går man för att det e snyggt och för att de bara har middagar.



Har köpt hela 4 klädplagg för sammanlagt 400 kr denna vecka. Som ni förstår så föredrar jag lägga pengar på att äta ute framför att investera i onödiga märkeskläder ;)

RSS 2.0