Vindaloo

Hej sötisar
 
Ni undrar säkert vad jag sysslat med de senaste dagarna.
 
Jo, det är nämligen så att Erik har kommit hem igen så jag har myst mest med honom..
 
Igår var vi på restaurangen Indira. jag var helt galen och beställde kyckling vindaloo, vilket ju är känt som en av de starkaste indiska maträtterna. Vet inte riktigt om jag kan rekomendera detta till normala människor, tror nog det är mest psykopater som jag och Aho som pallar sånt. Maträtten äts tydligen i Goa. Kan tala om att jag inte ska beställa maträtten den dagen jag åker till Goa. Fyfan. FÖ riktigt god, men inte riktigt värt att bränna sönder matstrupen på faktiskt. Blir nog snäll och okryddad mat ett tag framöver. Pappa kommer snart med Thai, men jag hoppas innerligt på söt jordnötsås. Det pallar jag. Men inga krydstarka ekkel-grejer.
 
Imorrn äre inflyttningsfest hos Martin och Ebba vilket ska bli kul.
 
Puss
 
 
 
 
 

:)

Så nu sitter man å lyssnar på samma Malayiska folkmusik. upptäkte att jag gjorde exakt samma sak för exakt år sedan.
 
Intressant?
 
Niet prolly inte. Men ofta att det redan gått ett år sedan dess.
 
 
Om ni har lyckats missa. Så kör jag en repris på det nu.
 
Selamat Malam ska nog sova nu

Supriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiise :D

Hmm ska nog vara lite mer försiktig med vad jag önskar mig, helt plötsligt vare ju skitstressigt med sommarlov:D
 
Och riktigt konstigt å kul :D
 
xx

Hemma igen

Hej
 
Idag kom jag alltså hem från exotiska Finspång, Östergötland. Det var skoj. Åkte dit i torsdags, i fredags var erik och jag i exotiska söderköping och åt glass på ett myspys ställe som heter "smultronstället" och ligger vid göta kanal. Det var kul. På lördagen åkte vi ut på landsbyggden och gick på en rolig kräftskiva organiserad av två jättesnela flikkor som heter Tove och Josefin. Sjukt snela hestar som bjöd på kräftor å allt.
Mja å förutom detta så har jag myspyst med Erik och även hans familj. Det var skoj å nu är jag hemma.
Men nu blire inga fler besök där på ett tag för jättesnart kommer erik hem igen :):):)
 
blah vad trött jag blev. puss

Motellbarnen

Igår såg jag en dokumentär. Jag tycker om dokumentärer. För det är påriktigt och ingen fyndig regissör som har suttit och hittat på någonting.
 
Dokumentären handlade om fattiga barn/familjer i Orange County, Kalifornien som vi ju känner igen från serien OC. Dock hade dessa barn inte det lika bra som Marissa, Seth&co.
 
Värd att se
 
http://www.svtplay.se/video/232978/motellbarnen

^

Idag har jag gjort. hm. jag gick upp och kollade på OS avslutningen. Skönt. Nu slipper man OS. Känner en tjej som dansade på denna ceremoni, men vafan. hur ska man kunna se en person av alla 1000-tals dansare lixom?
Spice Girls däremot gick inte att missa. Blev väldigt klad hest när de uppträdde. Snacka om att de damerna var lixom en central del av mitt liv när jag var sisådär 6 år.
 
I eftermiddags åkte jag till farsta centrum.
 
Tkr shopping e lite kul nuförtiden, fast ändå har jag rätt svårt för det. Vet inte varför men blir lite velig när jag ska köpa nåt. Tror det har med sparsamhet. Det är väligt konstigt iof för jag har inte svårt att gå ut och äta middag och betala massor, men ska jag köpa ett plagg som kostar mer än 200 kr då jävlar.
 
Fick i alla fall med mig en blå kofta och en tröja från hm. Om jag vore sådär ambitiös hade jag ju lätt lagt upp bilder på det. men icke det e jag inte.
 

Middag

Sådär. Nu ska jag snart gå å träffa Aho och Andreas för middag på förmodligen indira, alternativt la cucaracha. Iaf söder äger ju när det handlar om matställen och det vet vi alla

updates: okejdå. Bytte ut sommarlinnet mot svarta höstiga kläder. Känner att vädret e lite sisådär..
 

Inköpslista

Ska nu göra något så ovanligt som att blogga om mode ;)
 
Eller inte så mycket mode som vad jag planerar att köpa inför hösten
 
1 Vit skjorta.
 
Okej, var definitivt vårens projekt. Jag gick runt och letade som en galning efter en någorlunda normal skjorta. Köpte en på Zara. Var på gränsen till för liten storlek när jag väl köpte den. Sedan tvättade kära mamma den i för varmt vatten så den krympte ännu mer. Den går väl att ha nu men e obehagligt liten tyvärr. Så ska nog köpa en likadan i normal storlek och övervaka tvättningen.
 
 
2 Koftor
 
I alla storlekar, längder. Som passar till jeans, strumpbyxor allt. En tjock lång kofta med tjocka strumpbyxor+over knees är fö min favorit vinter-klädsel ;)
 
3. Jeans som inte är låga
 
Alltså det tog mig 21 år att lära mig att low waist INTE är smikrande för kroppen. Vill inte high waist a la 80-90 tal heller men alltså typ medium?
 
4. Höstboots
 
 Helt enkelt-jag har snygga skor för sommaren å för vintern. men inget till tidig höst :(
 
 
Sådär. Någon som vill leta detta åt mig?
 
 

Hello Kitty måste dö-min korta recension

Haha. Läste klart "hello kitty måste dö" i förrigår
 
Rekomenderar boken till alla som gillar konstiga å skruvade böcker. E lite Desperate Housewives stuk i det hela. Huvudpersonen är helt sjuk i huvudet och dras till ännu större psykopater. Språket påminner om mitt bloggspråk alternativt chattspråk, dvs avslappnat och svordomar då och då.
 
Lättläst och Kort.
 
Rekomenderas till alla som gillar skumisar och konstigheter.
 
Ja appråpå skumisar och konstigheter så umgicks jag med mina kära vänner igår hemma hos Kim :). Det var mywsigt :)
 
Ska fortsätta lyssna på min äeeeg cumbia ;)
 
 
 
 

Bikinii

Som ni vet så är jag rätt värdelös på shopping. Men under årets resa till Slovakien lyckades jag iaf skaffa mig lite bikinisar :). Tkr de e fina och sitter sjuuukt bra på :O. Som ni kanske märker så kan jag inte hantera blogg.se nya sätt att lägga upp bilder så det blir aningen oestetiskt och slarvigt.
 
Så nu har jag sammanlagt 5 par binini (dessa+mina gamla). Men inget badväder! :)
 
 
 

*

Tjooo
 
Nu är det alltså måndag, vilket inte gör mig ett skit då jag inte jobbar wohoo eller går i skolan
 
lördagen var väl rätt trevlig var ju somsagt först i saltis å sen hos veronica å sen ute. Vi drog först till Amba där Vjonkan å Jessica inte riktigt var nöjda med klientelen. Så vi drog till Soap Bar. Mm vad kul å stå svettas i en kö i en halvtimme å sedan vara TACKSAM för att man kom in trots 24-års gräns. Asså förlåt men börjar så tröttna på detdär fina värdet man får som gäst på stureplans nattklubbar. Att man alltid ska vara nöjd å tacksam för att ha kommit in trots att man inte "borde" ha fått det. I andra länder ropar och ber vakterna kvinnor att komma till deras klubb. men neeeeej inte här i sverige. i sverige ska man vara tacksam. Tack å lov vare inge inträde. HA! det hade vart nåt. stå där som en idiot å sen pröjsa ;)
 
Iaf sen så drog jag hem å flikkorna fortsatte till White och festade till 5. Haha galningar.
 
Jaja nog om detta. Ska nog på en myspromenad med Aho idag och skvallra.
 
Pussnuss
 

ut ut ut

Hej
 
Idag blire inte kolla på pride för mig. Istället ska jag åka till Saltis och hälsa på moster oster. snart flyttar hon ju till tjecklandet och dissar oss så detta kan vara bland de sista gångerna vi åker dit :/
 
Efteråt far jag direkt till Stuvsta hem till Veronica där det blir drinkar med henne och jessica..sedan är det utgång wohoo :). Ska nog bli riktigt kul dethär. Har mått som en överkörd bäver (eller vad nu diana brukar säga) sen i förrigår, nu mår jag bra igen och därför e det dags att förgifta sin kropp med alkohol ikväll igen :)
 
pussnuss

same same but different?

Hmm. Sitter och funderar om dessa två är omedvetet eller medvedet kopior av varrandra? Eller är de ens lika?
 
 
 
 
 
Ska nog lägga mig och sluta hålla på å bry mig om sånthär skit
 
Klockan är inte ens 20.00 och Carro funderar på att lägga sig

Blå drink

Hej
 
Jag älskar blåa drinkar. Vet faktiskt inte varför, känns bara så coolt att dricka det.
 
måste fan skaffa mig blå curacao..hmm egentligen kan man bara köpa blå läsk för att få den blå.
 
Alptopp

RSS 2.0