Söndag

Tjoheeeej! :D

Igår var det asskoj fest hos Diana :). Sötis-bäver-diana lyckades få ihop kul folk å en kul feststämning. Bilder får ni väl kolla på fb å bdb å sånt trams.

Idag ska tydligen Erik&Mahamed göra någon söndagsmiddag. Synd att jag redan ätit, men jag har lovat att smaka ändå:P

xx

I know its a copy but I like this sound

Tjohoooooooo :D

Kom nyligen hem från erik :D..e klad hest som jag altid blir av att umgås med honom, å denna gång e jag extra klad :D för när jag kom hem såg å loggade in på mondo såg jag att jag klarat omtentan i komparativ politik (bör tilläggas att söta smartis erik fick A!!!)...Najs :P..Sen så är jag oxå klad för att idag är det Dianas födelsedag (GRATTIS BÄVER! :D) och diana kan ju inte fylla 20 utan att ha FEST! :D...Temat är film :P...gillar inte teman så mkt men jag har nu bestämt mig för att klä ut mig till rödluvan :P..


Jag vill lägga in ett youtubeklipp men det går inte :O (jag vet att ni jublar att jag förlorat min förmåga att lägga in youtubeklipp! men vänta bara! ska lära mig det igen!

http://www.youtube.com/watch?v=FtIPW0xFKSQ

Ni får istället en länk till Dianas å min låt :D

kul inlägg

Tjo, jag orkar inte blogga, jag har faktiskt fullt upp med att plugga nationalekonomi. eller jaa, å en massa annat skoj. Kanske bloggar till helgen, för helgen blir kul å det känns meningsfullt å blogga om =)

Puss


Fuck Café Opera, jag har msn

Shululu.

Jag har blodsockerfall. Gick till affären efter skolan å köpte massa lösviktsgodis å proppade typ i mig allt. Å nu e ja astrött....Ska göra popcorn snart, kanske får upp blodsockret igen.

Idag ska typ nästan hela min klass gå på Cafét å äta nå middag å festa. Ångrar att ja inte joinade, dvs anmälde mig i onsdags. Erik å ja e ju som vanligt lite utbrytare å ska inte dit. Han ska leka me sina vänner och jag ska tydligen ha msn-party med Urbanski. Det ska bli mys. Imorrn blire farsta centrum me mina vänner för vi ska på hemligt uppdrag ;)

Puss


xy

MjauMjau!

Idag har jag varit på första nationalekonomiseminariet och känt mig smart. Det hette "mattematikövningar" å skulle föreställa en matterepetition för alla som glömt matte c! Haha, detdär var fan knappt matte b! Tillhörde alltså den dryga delen av klassen som satt å himlade ögonen åt dom som antecknade haha, nää men typ...Saknar fortfarande Nathalie å Linnea. Känns konstigt utan dom </3

Sen gick jag runt lite på stan å var allmänt chillig. Tråk me sale överallt. Ja vill ha vårkläder!

Snart kommer mamma, hon har köpt sushi åt mig <3. Sen ska ja nog läsa i min roliga nationalek. bok på engelska :D wiihooo

Krugman/Wells, Microeconomics 2e

=Min nya bästis

Tack aftonbladet för ännu en givande artikel

Likt alla andra kvällar när jag läser aftonbladet hittar jag en artikel som jag stör mig på. Idag handlar det om en rätt töntig och oviktig, men ack så frustrerande artikel: "Snygg?Då är du också smartat!". Den inleds såhär:

"Alla som tror att Anna Ankas storhet enbart byggt på hennes utseende kan lägga ner. Nu är det bevisat – de snygga är också smartast."

Asså. Det är inte väsentligt att diskutera om Anna Anka e snygg eller ej. Personligen tkr jag verkligen inte att hon är snygg, men om nu folk tkr det så okeeej...Däremot är det ju heeeelt sjukt att ens mena att det är kvinnans utseende skulle vara orsaken till hennes såkallade "storhet". Orsaken till hennes storhet här i sverige är att hon säger helt korkade och provocerande saker som ingen i detta land håller med om.

Jaa. Och övriga innehållet i arikeln tänker jag inte ens kommentera, men okej. Jag litar på de såkallade brittiska "undersökningarna". Not

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8420371.ab


Jag har inga kompisar....

Asså neeh :(

Idag hade vi en intro i nationalekonomi. Trevlig dag. Hade det mys å skoj lunchrast med Natta.
För ca en timme meddelade kvinnan att hon ska emigrera till skåne och plugga nåt annat där :O...Så först dissar Linnea mig, å nu Natta. Jag känner mig så ENSAM! Sure jag har ju hela Eriks gäng men jag vill ju ha mina kompisar som inte kan något om räntor, bnp och aktier. Har visserligen några sånna kompisar oxå i klassen, men nu kommer jag där å bah svansar mig på dom å deras gäng. Kul lixom.

</3

ensam-2_38833194


Helgish

God morgooooooooooon!

Fan igår vare kewwwwl asåh! Jag, aho å gustav åkte ju dåå som sagt skridskor i kungsan. Mkt folk å livsfarliga ungar som vanligt. Sen fikade vi på Waynes. Sen fick Gustav å jag nått ryck att vi tebax till kungsträdgården o fortsätta åka skridskor. Det va ju en riktigt bra idée. Var typ inga människor där längre å uthyrningen var ju stängd. Riktigt kul var det iaf! Måste göras om inom kort!

Så vad ska jag göra idaaaaag. Öh tagga inför första Nationalekonomiföreläsningen imorgon? nee.. Venne. Kanske ta en promenad me Kim as usual.

Puss =)


:D

Tjoheeej :)

Idag har jag haft en mysig dag först med Erik på morgon/förmiddag, sen har jag vart på en kall å trevlig promenad med Kim.

Imorrn ere då skridskoåkning för hela slanten i kungsan med kära Aho och Gustav =). Sötisar. Länge sen man träffade Gustav, så jag hoppas han har ironi och sarkasm på lager! Kommer säkert vara proppfullt i kungsan, men vi får väl hoppas att folk drar därifrån när vi coolingar dyker upp på eftermiddagen. Har inte åkt sen förra året. Känns alltid lite osäkert när man åker för första gången på en vinter. Men sen kommer mina skills fram höhöhöhhö.. Måste bli bättre å säkrare på att bromsa dock. Gustav kommer säker styla en massa å det kan säkert ske en olycka XD. Well, vi får se :D

Nu ska jag snart mysa ännu mer med popcorn :D. Yeeeeeeey :)



xx

skitungar

Idag hände en ganska random sak.

Erik kom hem till mig å sa att det ryker ur min brevlåda, Först trodde jag det var ett typiskt erik-skämt, sen hängde jag ner å kollade. Och så sant. Det brann faktisk i den Tydligen hade han sett nåra småungar springa därifrån när han var påväg till mig. Såå ja. De la en smällare i min brevlåda..Vi släckte iaf det med snö. Men nu e vår (dyra å fina) brevlåda paj pga några kukungar som borde varit i skolan vi denhär tiden en torsdag.

Men nu sitter jag här I eriks rum å väntar på att han ska ha duschat klart. Sen skulle vi se på nå film lr nåt med mahamed =) Mys

Puss

"lov" :)

Tjohoooooooo!

Ja vad gör er älskade Carrooooooo? Hon har "sportlov" :D Å vad gör Carro en vecka utan skolaaa jooo:

* Hon hänger med erik, som hon gjorde idag tex :D

* Hon äter på Hare Krishna restaurang med Aho å Diana som hon ska göra imorrn :D

* Hon åker skridskor i kungsan med Aho& Gustav och våldsgästar säkert Gustavs hem i källbrink efteråt som aho å hon planerar att göra på lördag :D

Det e iaf 3 grejer som e planerade än så länge :D

wohooo :)

åå så lyssnar hon på christina aguilera 90-tals nostalgigrejs som får henne att tänka på...simskola? (obs! inte där man lärde sig simma utan där man typ dyker å såntdär avancerat) :)



xx

Blöh

Uff på hela min dag imorgon. Först åka in till universitetet vid 8 för att registrera sig på Nationalekonomiska institutionen, sen ha omtenta kl 15. håltimma here we come, wäi.

Så e man lite sjuk oxå. Det är synd om mig. Men sen har jag lov i en vecka :D. då ska jag göra fina å många blogginlägg.

Tills dess. Tänk på mig när ni sitter hemma å myser imorgon.

Puss


meningslös dag

Jag känner mig konstig. Har halsont, känner mig yr av datorn&plugg!

Wääääääääääh

Ska gå och kolla på mr bean

xx

Får väl köra på enbart falafel då

FML trångsund sushihouse har höjt dagens lunchsushi 11 bitar till 85 kr (från 78 kr). Mitt liv is over.


Eine kleine nachtmusik

Mjauw! =)

Vad har jag gjort den senaste tideeeeen dååååh..
Igår har jag i pricip varit hos erik hela dagen. sen på kvällen åkte jag hem för att sedan återvända för att såva där :P..Mysigt värre assåh.

Imorrn ska jag äta sushi med soetisarna Alex å Mickis å med Kim å Tess som åskådare :)

Sen ska jag väl plugga i resten av mitt liv för jag e sämst

och lyssna på mozart. För det e så Ryanair <3


Urk

Blörk

Idag har jag haft en tenta. Den tror jag gick sämst, så mycket som jag chansade lixom. Yeey sen e man ju awesome å har omtenta nästa måndag oxååååå weeeei :D..Har just upptäckt efter att ha jämfört med min klasskompis michaels tenta att min tentarättare var BITTER jämförelse med michaels (å många andra godkända ungars)! Han skrev ingen kritik/kommentarer alls eller något bara gav dåliga poäng på mina svar som egentligen inte var sååååå dåliga. Ångrar att jag inte gick direkt gick å bad dom att läsa igenom det igen...bläh jaja, omtenta it is...

Sen måste jag klaga på att folk ringer mig mitt i natten å att man inte kan hitta deras nummer på eniro!


Men här e iaf jag å erik!


Årets första inlägg-(som e väldigt positivt!)

ÅÅÅh jag vill bara döö..Har tenta i övermorgon å jag orkar inte, vet inte om jag kan något eller inte å jag vill bara sova. aaaaaaaah

Iaf, hade en bra nyår, ni får kolla fejjan å sånt för jag har inte tid å skriva om sånt.

Hörs kanske på tisdag!

xx

RSS 2.0