Erik

Jag har bloggat om alla vänner som läser min blogg (eller?), men inte om min soeta pojkvän Erik.

För exakt ett år sedan hånglade vi för första gången på den lite halvmärkliga söderklubben Strand där vi och många andra från klassen firade tentan. Haha vi ställde oss vid pingisbordet där ALLA i klassen hängde. Sen när vi hånglat färdigt gick jag till mina fnittriga tjejklasskompisar som sa något i stil med "meh vi visste det!" och Erik gick till killarna å fick tydligen high fives från dom. haha. fan vad typiskt, skulle kunna vara en film.

Jag vet inte om det är ett sammanträffande att tjejen i detta förhållande är en kameraskygg flikka och att det inte finns typ några bilder på oss tillsammans (där vi inte ens pussas lr nåt). Dessa jag lagt upp här är typ dom som finns.
Ah, juste. Finns ju iof några på min mobil, men de kan jag ju inte publicera här ;)

Mihii Erik är min sötis. Kunde inte låta bli att dra skämtet när han plingade på hos mig igår "NÄMEN, vem e du utkädd till? Johan Palm? :D". Sen gjorde vi en jättefin Halloween-pumpa :). Och jag fick ett asfint armband från Snö. Känner mig så dumt för jag har inte gett Erik ngn present på denna såkallade årsdag...Han ska få en jättebra julklapp ist :)

Jag älskar dig sötnos<3




Halloweenpumpa

Ikväll kommer soetErik hit och vi ska skära Halloween-pumpa

Panikletar efter instruktioner då min mamma inte e hemma ikväll :O

Kändistjejer som får för mkt prestige

Mina vänner Kim och Therese som jag brukar gå på promenad med håller INTE med mig och vi hade en diskussion om specifikt några kända människors utseende.

Megan Fox

Nej förlåt hela världen. Men Megan Fox asså. Hur kan hela världen påriktigt beundra en kvinna som är helt sönderopererad? är det hennes kirurg ni beundrar egentligen? Jag beundrar inte denne kirurg. För innan operationerna hade Megan ett vackert utseende värt att beundra..



Kate Moss? Var det hon som satte trenden att modeller numera inte ska vara snygga utan se udda ut? Tror nämligen det men är ej säker.Detta är en trend som jag förövrigt inte förstår mig på och kan inte sluta irritera mig på modevisningsmodeller (vanliga sådanna, för vanligt mode, alltså INTE supermodeller a la victorias secret)
Modell=snygg i mångas värld. Men detta är ju såååå himla FEL idag (hänvisar till portfolios i vilken agentur som helst)
Förstår mig inte vad som är så fascinerande med denna dams utseende iaf. Roligt att man hittat på google att folk utsett henne till världens fulaste supermodell <3. haha.




Nej istället gillar jag dessa:

Jessica Lowndes-Ett naturligt alternativ till Megan Fox




Victorias Secret modeller-De modeller som är som man BORDE vara som modell dvs snygg. Spelar nog ingen roll om man träffar dem 6 på morgonen ofixade. Deras kroppar förblir iallafall desamma.





Oj vilket ytligt inlägg vi fick här, men jag är trött på dessa skapade skönheter som bara anses vackra för att alla tycker så. Tror nog de flesta kändisar ser rätt vanliga ut utan allt smink och styling. Jag kan plocka ut flera bekanta/kompisar som skulle konkurera med alla såkallade "snygga" kändisar, om de bara fick lite proffs-styling och bra smink. Men detta får vi bortse och låtsas som att kändisar alltid är perfekta övermänniskor. Och blunda om vi ser en osminkad bild på dom.

Jag röstar nej till veronica maggio

Min mamma. Min pojkvän. Mina vänner (endel av dom). Nästan hela svenska folket.

ALLA diggar veronica maggio

I mina öron är hennes musik den tråkigaste sorten av Radio Stockholm-musik. Sånt man lyssnar på när man åker bil med päronen.

Inte för att vara sån men jag är för rolig för sån typ av musik ;)



Du har i allafall söta skivomslag, Veronica. Det tar jag inte ifrån dig

wäh

Snart är det dags att kolla på mitt stora feta syrianska bröllop.

Och det är så mycket jag pallar att blogga om dagen. Gjorde det jag skrev igårdagens inlägg att jag skulle göra idag. dvs vara me erik, äta sockervadd å plugga. check å på allt

x

Hej jag heter Carro och jag är en tönt

Idag har jag haft besök av min moster och hennes man. Det var väl sådär mysigt.

Har försökt studera lite

Och lekt med webcam. Seriöst. Blir bara usla bilder. Kan bero på att min datorn är placerad sådär dåligt.

Ajaajajajajja

Imorgon kommer sötnos Erik å pluggar/äter sockervadd (njee det e inte ett kodnamn för något annat)...




Dubbelhakan som uppstår när man inte vet hur man ska fota <3



Carro leker...Alessandra Ambrossio(?). Och misslyckas stenhårt

:)

Så blev det en msn-mysafton med älskade Aho.

Vi sitter å skvallrar om allt möjligt. Nu sitter å vi å snackar om..öhm? vårt gemensamma intresse för orienten? eller asså..vad ska man kalla allt från Libanon till Indien? (jag är även ett fan av sydostasiatisk kultur om ni missat det).

Och min kille kallar mig för okulturell för att jag inte låtsas att jag uppskattar pjäser där man stampar å skriker på tyska, dåliga Hollywoodfilmer och öhm...ja tråkig kultur..Nej, jag uppskattar inte sånt.

Jag gillar balett, dans, viss opera. Men främst gillar jag främmande kulturer, och då menar jag avlägsna länders kulturer!



Libanesisk musik <3

Dancing in the dark vs Bounce

Varierar mellan att nynna på melodier från dessa två låtar. Vet inte om det är min sista utekvälls fel eller radions


 


Idag har jag kollat på världens bästa snobben filmen. Halloween filmen. "var är den stora pumpan lille karl?". Och för er som har lyckats missat mitt skryteri om att jag numera är en stolt ägare av en sockervaddsmaskin, så vill jag bara berätta det :D. tack Erik <3 du är världens bästa pojke :) 

Veronica

Veronica tillhör inte "familjen" dvs, föredetta NV-coolinggänget.

Veronica kallas av många för Barbie. Detta är för att hon klär sig som en barbie och ser ut som en ;) (på ett bra sätt). Förut hade hon helblont hår så då såg hon extramycket ut som en Barbie. Fast hon passar mest i sin naturliga hårfärg som hon har nu

Veronica gick en klass över mig och dessutom Samhälle! Vi lärde känna varran när vi hade aerobics tillsammans som individuellt val.

En gång fick Veronica och jag för oss att shotta Whisky (!). Värden som bjöd förklarade för oss att man ju inte ska shotta Whisky utan smutta på det. Men vi tyckte ju denna dryck var så vidrig så vi ville få det överstökat.

Även om jag inte delar Veronicas fascination för svindyra väskor så gillar jag henne ändå

Veronica och jag är bra festkompisar då vi gillar samma typ av klubbar. Den typ av klubbar som anses dryga av de flesta normala människor.



Snyggingar! Här är Veronica med Marie Plosjö..haha var så himla kul, för jag hade ingen aning om vem Marie Plosjö var den kvällen för ca 1.5 år sedan på Amba när vi sprang på henne och då denna bild är tagen. Veronica däremot började snacka med henne direkt.. haha jag fick faktiskt oxå en kram av henne, Haha hon trode säkert att jag oxå var hennes fan_girl men jag hade verkligen ingen aning om vem kvinnan var förens Veronica förklarade det :P

Kim

Kim är en skumis

Henne har jag känt enda sen första klass i grunskolan dvs i ca 13-14 år. Sen valde denna stalker samma gymnasieklass som mig.
Hon blev utnämnd till "klassens förrädare" på studentskivan vilket inte är så konstigt då hon bytte klass å sen bytte tillbaka. Hon har även hoppat av sin utbildning för andra gången denna höst. Hon har berättat att hon känner en ångest när hon ska tala om för mig att hon hoppat av skolan. Det värsta är att berätta för sin mamma, och efter sin mamma så är det för Carro, beskriver hon.

Anekdoter: När vi skulle ta ett klassfoto i grundskolan vägrade vi äta skollunchen innan då vi oroade oss för att våra tänder skulle se smutsiga ut på fotot. Vi brukade ofta dricka Capri-Sonne safter på rasterna i grundskolan. Kim åt typ aldrig skolmaten utan åt mest bara de rivna morötterna, och drack denna saft sen när vi gick ut till vår hemliga skog dit vi alltid gick på rasterna.

Kim blev jättedryg en period i högstadiet. Hon började lyssna på Bandit och tyckte att alla vi som fortfarande lyssnar på the voice och "vanlig" musik är mainstream och töntar. Sen lagom till gymnasiet blev Kim normal igen. tack och lov

Kim använder sig på senare tid ofta utav gammaldagst språk. Hon säger tex alltid mor och far

Kim är min främsta promenad kompis. Kim och jag tycker för det mesta lika om saker och ting. med vissa undantag.



Kim, jag ska skicka denhär bilden till din mamma

 

Jag tkr hon ser ut som Isabel Adrian på denna bild (fast en bättre version ofc)


Aho

Aho min kära.. Vad ska jag säga om dig.

Aho är vår älskade kommunistslyna med fasta åsikter. Hon gillar färgen röd och prickar (alltså prickar på textilier och INTE prickar på huden eller ngt annat ställe...).

Aho och jag gick i samma gymnasieklass. Vi tillhörde då samma "gäng", där även Diana (som jag skrivit om i föregående inlägg) ingick. Vi umgicks inte i början. Hon satt mest och log mot mig i början och jag fattade inte varför haha<3... men skulle vilja påstå att vi egentligen fick vår första kontakt en gång när hon var sjuk å jag frågade henne på playahead varför hon inte var i skolan. Fast jag joinade detta sköna gäng påriktigt först typ sommaren mellan 1an och 2an..

Aho och jag gillar å rulla med ögonen åt dumma människor och kanske har lite bitch-fasoner ibland. Men egentligen så är vi faktiskt snälla:P. Vi kan dock inte hjälpa att endel människor är konstiga.

Jag undrar hur många gånger jag har ring till Aho och inlett samtalet med: "JAG DÖÖÖÖÖÖR". Hon är alltså kvinnan man ringer efter att ngt spektakulärt pinsamt har hänt eller man har stött på ngn man inte ville stöta på.

Hon är motsatsen till mig gällande sin kamera-kåthet. Hon älskar fan kameror. Kan bero på att kameror älskar henne. En extremt fotogenisk människa har vi här.

Hon och jag har för det mesta olika smak gällande saker. Eller..Ibland håller vi med varrandra om ngt, ibland inte.. Vi båda älskar Camden Town i London och indisk mat dock.

Aho är väldigt mysig att shoppa med. Hon blev även utnämnd till "årets stilikon" på studenten :D.








Aho och jag är same same but different



Diana

Diana är min kära gymnasieklasskamrat. Hon var den första man gick till om man hade en snuskig fråga (asså inte ett snuskigt förslag utan en fråga gällande snusk). Diana älskar att diskutera snusk! Och hon kan det mesta om det.

Det var även Diana som planerade hela studenten i princip. Hon älskar att skriva listor. Och hon skriver alltid rubrikerna med färglada godluktande pennor från Ordning och reda. Hon är allmänt väldigt bra på att planera fester och sådant.

Vi har länge sagt att "vi ska göra det". men det har aldrig riktigt blivit av. Hånglade dock med kvinnan en gång under min legendariska septemberfest hösten 2010. Det var även första gången jag såg den annars så glamorösa ciderdrickaren Diana så full :D. Men nu ska vi inte vara sånna!

Jag saknar att gå till centrum på långraster med henne. Köpa chilipuffar och prata snusk å sjunga på bag in da box och annat skit.

Hon har en jätterolig farsa dessutom! :) viktig detalj!




Bild från Mickis "horfest" år 2008. Här ser man ju bara att vi ska göra det!




Söt :)

:)

Blah va det e kallt ute.

Var just på promenad med Erik. Erik sov över här. igårkväll var vi hemma hos Salar och åt god kurdisk mat som hans mor lagade. Innan det hängde jag med Mahameds flickvän Erika i stan :). Hon var jättetrevlig. Fick det återigen bekräftat hur liten stad sthlm egentligen är. Efter typ ett par timmar har man inget att göra längre...

Jag antar att Diana sitter och väntar med SPÄNNING på att inlägget om henne skall publiceras, och det ska det. snaaaaaaaaart ;)

Puss


baila baila baila me

Blah.

Jag är trött

Igår var jag ute med Veronica och Jessica. Vi var på Sturecompagniet, Avenyn och Amba.

Det var rätt kul. Men nu kommer jag inte gå ut på ekkelkrogen på aslänge. Så jävla jobbigt att gå ut jämfört med hemmafest. Mn kära klasskompis Erika sade att hon vill att jag ska med å fira hennes födelsedag den 5te oktober. Men det e lång tid kvar tack å lov.

Jag har ju lovat att skriva om mina vänner. Här kommer turordningen (och nej detta är ingen jävla rangordning)

- Diana
- Aho
- Kim
- Veronica

Och ja, jag har fler att skriva om. Prioriterar dock dem som läser min blogg :P

Speciell hälsning till "M". Om du vill skriver jag om dig oxå

xx

And even if u hate me, u talk about me ;)

I och med att jag har lite fantasibrist gällande vad jag ska blogga om så har jag bestämt mig för att blogga om mina vänner. ska skriva olika inlägg tillägnade olika vänner

Och bitcha inte om inlägget om just dig tar lång tid, vilken ordning jag väljer att skriva om vännerna betyder inget alls å det e ingen rangordning, det innebär bara att jag kommit på en bra sammanfattning på just endel av er ;)

Tills dess så får ni njuta av en mkt fyndig låt :). Har ju lyssnat "sönder" den på spotify så är glad att den nu finns på youtube


This is NOT miami

HAHAHA. dethär är ju en sån -gymnasiecarro nynnar på-låt. haha.

Vet inte vilken version som e bäst, bara en detalj mellan versionerna. Ena heter "This is Miami" och där sjunger de vilka städer det inte är och sedan sjunger de" this is miami", men i denna version sjunger de ju att det INTE är miami bland annat, utan att det är Ibiza...Viktiga grejer dethär. Iaf låten slutar fan aldrig vara röj



tjalalalalal

Jag är trött

Men inte så trött för jag sov siesta. Igår var jag på fest hos emi som fyllde 20



Jag e trött


RSS 2.0