god morgon

Godmorron!

Vilken solig dag. Vad ska jag göra idag? Vad ska ni gör idag?
Jag måste hitta på nåt. Eller så ska jag softa.

Hej då !

home

ja mina damer å herrar hej på er :)

Nu har ja då alltså mina sötnosar komimit hem. Riktigt sådär hemsk "tur" med vädret hade vi, det var lixom fint sista dan (idag då)...Annars var det kallt

Några elaka pojkar hälde vatten på mej när de åkte förbi med sin bil :D...Detta på annandag påsk. Det är någon typ gammal tradition på annandag påsk att man ska skvätta vatten eller parfym å typ piska försiktigt med en typ mattpiska på tjejer. Detta har dock unga pojkar på senare tid missuppfatat och tror att man ska HÄLLA ut hela jävla evian flaskor på folk de inte känner. Detta drabbade mej å min vackra kappa, medans kusinvitamin brevid mej klarade sig utmärkt. :P...ok lol :D

annars har jag muppat omkring mej. Har märkt av en emoinvasion där oxå.
länktar tills sommaren för då kanske en flicka i exakt min ålder kommer å hälsar på så har jag nån att gå med på alla fjortisdiskon som existerar där.  
skoja
world is not different

Hej då

Packa

uff...mår verkligen uff....

Ja, nu ska jag packa igen. Skulle hellre vilja packa det jag packade för exakt 4 veckor sen, sommarkläder. För att sedan bege mig till arlanda med destination Salalah, Oman. 

Nu blir det istället the glamorösa Skavsta airport, med destination Bratislava (Vienna), Slovakia. Ja, det står faktiskt Wien inom parantes pga närheten till Wien ( 50 km, typ som härifrån till arlanda). Det är coolt egentligen. Hoppas vi oxå åker dit denhär gången å fikar :) det brukar vi göra :D....

Se ya ppl ;)


Jenny

Jenny, du är cool. Jenny du är snäll. Jenny du gillar fotboll, Jenny du är häftig, Jenny din blogg e bra

3 ord duger, Jenny är cool ;P

the backside of Jenny

image6

Skärtorsdag

Idag var jag i skolan.

Andreas hade en tysk tjejkompis med sej. Det var väldigt roligt att snacka svengelska. Jag fick dock en chock från början när jag fick reda på att hon va tysk å att ja tvingas snacka engelska hahaha XD det kan natta å diana intyga :D..men ja vågade iaf snacka med henne till skillnad från alla andra ;P....:P...Det va kul, även fast denna tyskengelska är ganska svår å förstå å hon tycktes inte fatta vad ja menade riktigt haha "are u reallly spanish" hahaha, tess å diana fattar ;P....

Nu ska jag käka tysk chocklad (å vilket sammanträffande :P) och kolla på View from the top som jag lånade från Johanna :)


Tschuess :P


uff

Idag hade jag ett förjävligt fysikprov som gick skitddåligt. Asså shit dessa ämnen är inte min grej. Varför går jag NV? Jag sitter hellre å analyserar å sånt som man gör i sam.

Ja. Påsklovet (söndag-torsdag) ska iaf spenderas i slovakien. . inte kul på våren. På sommaren är det ganska kul när det e typ 30+, men inte typ nu. Jag får väl loda runt på massa shoppingcenters som de har grymt många utav. Å äta glass å gå på stan :P...Nej, jag orkar inte....

Jag har börjat gilla Snow patrols chasing cars :P

Charlotte Perellis låt i Eurovision....

Den kommer inte hamna sist, den kommer inte hamna först. Någonstans i mitten. Kanske något bättre än mitten. En sån refräng har man hört de senaste 16 åren då man kollat på festivalen.

Och just det. Avskaffa juryn!
Utan den skulle Sanna vunnit.

I LOVE EUROPE!

Idag är det då dags för melodifestivalen.

Jag har en utstickande åsikt om vem som ska vinna. Jag tycker att Christer Sjögrens I love Europe ska vinna.
Nej, jag älskar inte den. Men den har OERHÖRD potential i Eurovison. Nu säger ni att den är töntig. Men de som kollar på eurovision song contest ÄR töntar. Medelålders dansbandslyssnare. Tyskland skulle direkt ge den 12 poäng, Christer är redan stor där och låten är såååå deras stil ( tro mej jag har kollat på tysk nyårsunderhållning). Och Resten av Europa har generellt sån stil som Tyskland.
Alla känner sig träffade av låten när han sjunger " A big happy family" om Europa. Tänk er, alla pluttländer älskar denna känsla av samhörighet!!!!

Om nu Christer inte vinner tycker jag att dessa är Ok:
Amy Diamond
Norman
Rongedal
BWO
Sanna Nielsen

Inte Charlotte tack, låten e trist.

Fredag

Idag kom jag till skolan å satt å höll på att smälla av på historian. På tavlan stod mitt namn tillsammans med samtliga huliganer som inte lämnat in sina uppsatser. Efter lektionen frågade ja min historialärare varför jag stod med å då sa han "måste glömt kryssat för att du lämnat in, lärare kan ju oxå göra fel ibland eller hur? *smile*

Sen hade vi fysik. Då skulle Alex å ja göra vår labbraport. Alex blev rasande när det kom fram att jag ritat diagramet fel. Jag fick springa för livet och Alex kastade böcker efter mig.

Behöver inte nämna engelskan, det händer aldrig nåt kul där.

Rättskunskapen var kul, Mickis tjatade på mig att jobba. Människan är verkligen min extramorsa.
Vår lärare sa att han kommer att rösta på BWO imorron.

På idrotten körde vi djungelvolleyboll igen. Jag suger på det, men who cares, jag e bra på annat...

Ps.
Mitt liv känns meningslöst. Vi fick våra omdömen. Jag fick T/MT i Spanska. Hon skrev att ja måste vara mer muntlig. Jag har ALDRIG fått nån dålig kommentar i spanska.

:D

hej

idag har jag varit i skolan...jag fick ett gjädjerus när johanna berättade att vi inte hade nån aerobics...

Jag har typ bestämt mej för vad ja ska välja för individuella val...Internationella relationer och Körkortsteori...
Jag håller med Mickis att hela dehär valgrejen suger. "Samhällskunskap B är viktig för dej som ska söka till högskolan" står det i broschyren. HALLÅ? Hur ska jag kunna hinna läsa det OCH alla jävla B och C kurser i andra ämnen, t.ex Engelska C i trean?!?!?!?!?! Passen krockar ju oxå.

Creepy känner att ja håller på å bli förkyld. Ni får skratta, men faktum är att gulsot yttrar sig 14 dagar efter att man blivit smittad genom en förklning. Imorgon är det 14 dagar sen ja åt på dendär lodar restaurangen man sitter på golvet på (ni såg i bilddagboken) ....
Detta läste jag i en bok för 1000 år sen så det kanske inte stämmer :P

Urf

Nu...äntligen är jag klar med min uppsats om kubanska revolutionen. Jag tackar alla revolutionärer för att ni har sysselsatt min klass denna helg.

Vi kollade just på vår korta film från Oman. Jag är ruskigt bra på att se så himla sur ut på viedofilmer. Jag fattar inte varför, hoppas inte jag ser ut så i verkligheten. Vad tycker ni? ser jag sur ut?

Skönt att vi har programdag på onsdag. detta betyder att vi ej har spanskaprov XD XD XD XD XD

Adiós

.

urk..

vad tiden går fort, är kl redan 4?! hallå det känns som den är 2..

Idag har jag som vanligt spelat tennis...Nu ska jag skryta lite:
Vår vanliga sega gamla gubbe till tränare var ej där så vi hade en dam som tränade oss. Trots sin ålder var hon ändå ungdomlig och cool. Vi skulle turas om att spela mot henne, och efter att jag kört började hon helt plötsligt att applodera  :D :D och alla andra bah: "ååå vad duktig du har blivit"...Jag kände mej som värsta tennisproffset. En lyckad lektion.

Idag ska jag kolla på melodifestivalen. Pratade med min gamle klasskomis Martin idag på msn. Blev positivt överraskad när han började snacka för ja har ju inte hört från han på ett bra tag!. Iaf så svarade han såhär när jag skrev att jag ska kolla på melodifestivalen:
"du vet väl att Björn Gustavsson inte ska vara med va?"
Snacka om att han är en stor del av melodifestivalen att folk frågar sånt! Lixom som om han är avgörande för om man ska kolla på programet eller ej! :O :P.... Själv är ja ej så besatt av honom, men ja erkänner ju att han är kul.


Friday again

Åååh Freda :D :D

Jag kom hem och blev genast full av glädje när jag såg ahlgrens nya sursockrade bilar liggande på den glasiga vagnen vi har i köket. ååh de är såååååååå goda :3....

Juridikprovet gick helt ok, även fast jag svarade helt fel på första frågan så lyckades jag nog rätt bra med tanke på att jag denna vecka har varit helt okapabel till att plugga. Men så är det ju om man ligger å latar sej på stranden i en vecka, då är man ju så jäkla lat när man kommer hem :D

För första gången i mitt liv får jag ta å plugga på en fredag. Måste ju skriva om kubanska revolutionen, men i och med att den är ganska spännande så ska det nog gå bra :).

På återseende

Back from Oman

Hej :)

Nu är jag alltså hemma från Oman. Jag kan inte mycket mer än att hänvisa er till min bilddagbok http://citronkex.bilddagboken.se/  gästlösen: hej

RSS 2.0