ur so gay and u dont even like boys

SHULULU!

Lovade ju att börja blogga på onsdag så nu gör jag det :).

Idag har jag varit i skolan och nu var jag nyss på promenad med Kim å Tess :). Det var mys.

Nu ska jag typ öhm..tentafesta? nää sånt görs tydligen inte längre..så ska kolla på lite alkåhål som ska inhandlas innan fredag å sen kanske kolla på 90210 :D

Puss


uppsatser

Idag har jag varit i skolan. har även varit ett argt carrobarn för att jag inte är säker på att jag har någon att skriva min b-upsats aka självständigt arbete som ska skrivas inom några månader. Detta pga att min ursprungliga partner är osäker om sin framtid på universitetet. Och det verkar som om alla redan har en partner. Ja. Mys va?
Helvettet måste såklart skrivas två å två.
 
Men nu bör jag tänka på en mer aktuell uppsats. Nu ska jag alltså skriva en hemtenta tom nästa onsdag. Detta innebär en bloggpaus tills dess.

Och jag köpte min sista ben&jerrys igår. tänker bojkotta dom enda tills deras priser blivit mänskligare. Smaken jag köpte var Chunkey Monkey. FYI

Puss!

Rädda de utsatta Hollywoodstjärnorna

Läste just ett inlägg på en blogg som handlade om att kändisars graviditeter uppmärksammas för mycket. Har hört många människor som anser att stjärnornas viktuppgångar,graviditeter och skillsmässor analyseras för mycket och att kändisarnas privatliv inte respekteras tillräckligt i media. Kunde inte låta bli att fälla en tår för dessa stackars kändisar å kändismammor i Hollywood.

Kändisar? Nää, klart de stackars liven inte behöver betala något pris alls för att ha en lön som en vanlig människa inte kan tjäna ihop under hela sin livstid, för att ha ett roligt jobb å göra det den tycker om. Och paparazzifotografer, skvallertidningsjournalister (och kvällstidningsjournalister för den delen oxå) de tycker jag ska lägga ner och gå och bli arbetslösa.

Så när nu en kändis, låt oss säga Beyonce kläcker ut en unge, så kommer alla tidningar tävla om vem som ska få de första bilderna och erbjuda henne miljoner för att få vara de första som får publicera bilderna på snorungen. Ja. Låter jobbigt att vara kändismamma. </3. Pengarna dom får för bilderna kan ju trots allt försörja ungen samt 5 generationer fram.

Buhuuu cry Beyonce a river.

Ps. Leve Pa.....ris Hilton. Hon är en av få som inte bitchar emot när hon blir utfrågad,fotad etc utan ger alla dessa journalister/fotografer ett leende. Hon har förstått vad hennes jobb innebär.


-

SHULULU!

Har nyligen kommit hem från mr Erik. Det var mys. Lördagskvällen spelade vi mitt fantastiska När&fjärranspel (brädspel med geografifrågor å dylikt) med Erik, Christian aka Hulle, samt Hulles flickvän Elin. Det var skoj även om vi nu inte spelade klart det. Mys var det. Min förkylning är tyyyyyyp borta men inte helt. hostar sådär vackert som resten av Sverige atm.

Idag ska jag läsa några roliga artiklar om demokrati samt besvara frågor.Erkänn att ni är avundsjuka på mitt glamorösa liv.


puss.

stick tillbaka ni hör inte hemma i stocksund

Shululu. Det är okej att överväga att lägga sig snart om man är en sjukunge som mig. Var asjobbigt med skulan idag. Dock en rolig föreläsning.

Fan vad jag diggar Staffan Hellstrands musik, min exgranne å mannen vars ungar jag har växt upp med å var hos typ varje dag. Då var han bara mina kompisars farsa som skrev musik som inte var "min stil" (dvs spice girls-skit) nu är han min spotifyfavorit!

Mja. ska nog lägga mig ner å vila alternivt hålla ut ett tag tills jag kan lägga mig påriktigt

xx

Vafan

GAAAAAAAAAAAH!

Jag är för rastlös för att sitta still å plugga, men för sjuk för att göra något. Ska till apoteket och köpa halstabletter. Sen blir det att dricka té och bli frisk som gäller. Fan missar även Mr urbanskis spontana 20års-firande vid sjöängen ikväll :(

Vadfan är det för skitprogram som går på tv nuförtiden btw?

-Svenska Hollywoodfruar
-Svenska miljonärer
-Hemliga miljonären (som har en version från alla världens länder typ)
Kan tillägga sol,fest och oroliga föräldrar oxå. Även fast det inte innehåller miljonärer

Okej förstår inte varför jag håller på att skriver bittra inlägg. Är nog bara för att jag är sjuk. Ska gå å värma en indonesisk färdigrätt.


?

Va? Vaddå att jag blir sjuk? Uppfyllde inte jag årliga sjukiskvoten under min satans förkylning i somras?! Aja. får stanna hemma från skuläääään idag å plugga hemma.

xx

Tengo la camisa blanca

Hei! Idag har jag varit i skolan. Det var måttligt roligt.

Mor min har varit å shoppat! Jag är som sagt ute efter en vit skjorta. Och vad gör inte mamma då om hon inte föreslår att hon köper en på Gant? Okej. Så hon kommer hem med en...tröja? en långärmad tröja med en krage? Å säger att det är skönare än en vanlig skjorta...Hmm. Asså... Vet inte vad tycker ni?



En helt vanlig långärmad tröja med en krage



Tycker kragen är snygg om man kollar nära på den...Som vanligt är webcam så jäävla bra ;)





Frågan är om jag ska behålla eller ej.

En sida jag borde skriva in till:

http://www.dagensilandsproblem.se/

Tjuhu

Idag har jag typ..Haft besök av Erik och nyligen kollat på idol. å pluggat.

Och vad gör jag nu. Inte mkt. Imorgon har jag ett seminarium sen är jag ledig (eller aa förutom alla muppuppgifter som man måste göra) tom nästa torsdag!



Laila Bagge verkar mysig. Hon kan få vara min kompis. Eller...hur gammal är kvinnan egentligen? Vet inte. Men hon kanske kan tipsa mig om den perfekta solbrännan och vita tänderna? Ska försöka få dethär till verklighet.

FYI

Hei :)

Jag måste plugga.

Puss

Selamat Petang

Idag har jag haft ett mysigt seminarium.

Imorrn skolkar jag troligtvis från föreläsningen. Istället ska jag gå å luncha med min gamla klasskompis Linnea (gamla å gamla, vi gick första terminen på uni tillsammans):D:D. har inte sett kvinnan på hundra år så ska bli mys.

Sen ska helgen bjuda på (i vanlig ordning), häng med Ärik (kanske) samt mupperier i nacka med jessica å veronica. Ska bli exotiskt.


Lika exotiskt som mitt övertjatade malaysiska folkmusik. Haha förlåt mig. Men. jag tkr bara det e så awesome att jag fick mina svar nu efter sålång tid på youtube. Frågade för typ vad man använder för boardingmusik på malaysian airlines efter min new york resa 2005. Och först nu ser jag svaren<3. Ni måste förstå min entusiasm


kwpekrpojefkpjewfpjewpfjweifjjedpjpjpjdpjqpijppqijlonef

BLAAAAAAAAAAAAAAH

Meningslöst inlägg.

Jag hatar mitt liv. Vädret är jättejobbigt och Kim och jag klagade på det under hela våran promenad som vi tog för ngn timme sen. Vädret är deprimerande och jag känner för att dö.

Nu är det dags för idol. Tror jag.

Puss

RSS 2.0