CARROS SOMMARBLOGG

TJUHUUUUUUU! :D

mjo, har funderat och kommit fram till att jag ska börja blogga nu över sommaren. Jag ska till och med försöka lägga upp bilder (dock uffiga mobilbilder å webcamfoton men ändå). Ska vara en mer ambitiös bloggare än vad jag hittills varit, och det blir fler inlägg å bilder å färre youtubeklipp (dock utesluter jag inte youtube heeelt ;P). Det enda som fattas e väl en snygg design. Jag pallar inte hålla på med sånt, men om nån som läser kan sånt så får denne gärna hjälpa mig ;)...

Mitt flitiga bloggande kommer dock mest ske när jag är hemma och inte på resande fot. Men lovar att lägga upp bilder å blogga om resorna när jag kommer hem sen. Följande resor är hittills inplanerade:
* Malta nu på söndag. En vecka.
*Åka till Östergötland och hälsa på Erik, förmodligen vid midsommar eller så. Nåra dagar
* Slovakien i 2 veckor. 17 juli-1 augusti

Så vad har hänt den senaste tiden? Jag har pluggat! Igår var sista tentan. Sen vare lite krök i humlegården med klassen å sen drog jag hem till tysklandresenären erik (SOM KOMMER SMITTA MIG MED EHEC). Sov där så åt vi glass här idag å nu drog han iväg på ngt möte å jag funderar på vad jag ska sysselsätta mig med nu. Ska kanske ladda ner serier.

bloody mary


fml

Plugg-blogg-paus.

Jag börjar blogga igen när mitt liv blir ok igen (dvs inte en massa plugg)

Tills dess, ha ett bra liv

xx


I kissed a hoe and I liked it

HAHA. Glömde ju helt å hållet denna bild när jag la upp gamla bilder häromveckan.



Vi var småå här tror det var i tvåan på höstlovet/halloween minns att jag just kommit hem från London iaf!

Asså jag måste fortsätta plugga nu. Jag suger helt enkelt på att plugga. Har just snackar med Gustav på msn om hans första veckor på lumpen. Låter lagom skoj detdär. usch.
xx


im theee worlds greatest

Jag är trött. Känner mig sjuk.

Sov hos erik. Sov rätt bra förutom att idiot comviq sms-terrade mig tidigt på morgonen. Drömde skumma saker på morgonen. Först att jag hängde med en kompis kompis i något som verkade vara typ marocko eller iaf utomlands. Sen drömde jag att jag var flygvärdinna(!) åt Novair (apollos flygbolag). Men jag slarvade bort mina klackskor i chefens rum å alla tyckte det var misstänksamt att jag tog av mig skorna i hans rum å trode att det försigick ngt skumt. Men jag tog bara på mig strumpor som förebygger blodpropp!

Skumt detdär. Nu ska jag plugga/försöka vakna

valborg

Tjuhu

Imorgon är en dugga. Men I dont give a shit ;)

Här om dagen var det valborg. Den firades hos Emi som är nyhemkommen från hennes volontärarbete i tanzania
. Det var en trevlig valborg iaf. Först gick vi till stortorpsbrasan där Kim å jag stod å kollade på wt-töntar som dansade till dansband medans våra vänner stod i godiskö...Sen var det dax att dra hem till emi igen å börja dricka på riktigt...Var vårt gäng,+Mackan å hans polare bland annat Måsen (MÅSADE* honom för första gången!)..Även Emelies resekompis Alexandra var där... Massa skvaller å "sanning"-lekar under den senare delen av kvällen. Novotny å jag likt många andra tyckte det vat en idée att dygna och dra hem vid 5 för att kunna gå hem i solljus. Så det var en lång natt



Nu ska jag göra ngt seriöst. puss

*En NV-ritual som går ut på att dra handen över en persons arm å säga MÅÅÅWSEEEEEEEN.


RSS 2.0