2011

Ja så kanske det e dags för en liten årsresumé i bild. Blandar googles samt mina egna bilder :)

Januari

Diana fyllde år och det var maskerad med tema seriefigurer. Erik vill att jag fotar mig när jag e utklädd till rödluvan vilket resulterar i ett suddigt foto.



Skridskoåkning gillades då. Här åker vi i kungsan, jag aho å gustav. måste göras om många ggr nu i vinter (känns bara inte som vinter)


Februari

- Eh alla hjärtans dag då jag fick rosor av Erik. Haha jag som hatar alla hjärtans dag insåg att det KAN vara en helt okej dag =)

Mars

- Helvettes badrumsrenovationen påbörjades. Värsta perioden på året av olika anledningar, delvis renovationen då. Resultatet blev dock snyggt å diggar handfatet



April

-Jag fyllde 20 och fick gå på systemet



Maj

- Öhm..Maj har jag inte heller något minne ifrån förutom plugg typ..



Juni

*Var på Malta


*Var även i Finspång, Eriks place of birth och firade midsommar samt eriks födelsedag på nattklubben Hugo i Norrköping ;P




Juli

Öhmm. Åkte till slovakien i 2 veckor. sög.



Augusti

Åkte till finspång igen. Här på fest. Höger på bilden kan man skåda en Carro med för tok bruna strumpbyxor å längst bak på bilden kan en viss söt Erik aka Johan Palm ses ;)



September

-Skolan började igen å det var faktiskt rätt mysig period




Oktober

Halloween och även min å Eriks ettårsdag i slutet dära ;).



November

Vad fan hände i November?XD





December

Jul i Emiraten




Videoklipp från min resa

HAHAHAHA

Awesome videoklipp från min resa



HAHA! Man ligger å solar å så flyger jultomten över en helt plötsligt å massa folk som garvar fult å ropar <3



HAHAHAHHA! Ännu mer awesome video. Fontänshow utanför Burj Khalifa, Dubai. Vet inte vad som är bäst: musiken, vinden som pajar fontänen eller snubben som jag lite fint kollar snett på i början som har på sig typ en dunjacka? hahahahha frusen or what...


Back

Hemma :D

Nu är jag hemma från emiraten. Det var trevligt. Sol å bad i hotellets pol/strand typ 6 dagar å dubai-häng i 1 dag. Vi bodde i Fujairah som ligger ca 150 km från Dubai (på andra sidan landet). Cool färd till dubai genom kamelkryllande öknar :D. Älskar kameler<3

Bjuder på bilder




Okej. Middagsbufférna på hotellet var awesome. Extra awesome med chokladmaskin (bara min sockervaddsmaskin som saknas då)



Haha. Har måånga fler bikinibilder än denna. Massor från stranden. Men ja..får se om jag lägger upp dessa. e inte ett fan av att lägga upp bikinibilder asååh:P. Iaf denna bild e tagen på hotellet.





Jag och Pappa i dubai. Burj al Arab i bakgrunden




Jag på Guld&Kryddmarknaden. Världens största ring. Får nog plats på mitt finger


Haha okejdå, här var den coola stranden å de coola bergen därbak. Bara för att jag älskar mina bloggläsare å känner alla så är det väl ok med bikinibilder.


UAE here I come

SHULLA

wazaaap.

Jag chillar lite inför min resa vah. åker ju till förenade arabemiraten inatt. Ok egentligen inte mitt i natten, egentligen går planet 7 men måste faktiskt upp mitt i natten :(. Har fullt upp idag med dels lek med Erik å dels lite arbete av olika slag, samt packning så jag tar farväl här å nu :)

...Er jul fylls av sånthär:



För mig blir det mer sånthär:






God jul på er alla härhemma! :) ses den 27ende på kvällen...eller ja kommer hem mitt i natten mellan 27de å 28nde pga att jubelidioterna till flygbolag satte in en onödig mellanlandning i kuwait (?!) på hemresan...

Toplista- Lady Gaga

Artister som lady Gaga som spelas öveallt får jag lätt för mkt av. men dessa låtar är enligt mig de bästa låtarna som hon har gjort och jag tröttnar aldrig. Gör a la MTV å kör en coundown, denna gång från 4 till 1 :)


4. Asså åååh :) Vet inte om det e videon lr låten. Men varje gång jag ser videon så ångrar jag hur likgiltig å tråkig jag var när vi var i Little italy, NY. Ok, sjukt överskattat place men ÄNDÅ :). Älskar videon. och låten e ju bara hur mysig som helst.



3. Från hennes senaste platta. En låt som inte blivit en hit ännu. Det lär den väl kanske bli snart



2. Haha. Denna låt är ju bara så 2010 första halvåret. Denhär låten är bara sååå..sitta å lyssna på innan studentskivan. lr innan London med eng c. lr bara allt vi gjorde första halvåret 2010.



1. Asså här är det återigen inte klart om det är låten eller videon som gör denna awesome. Och jag får oxå lust att hänga i handtagen i tunnelbanorna efter denna video. Lycka till med det. Nämen denhär låten vinner min tävling


firefox

FÖR JAG HAR FÅTT MOZILLA FIREFOX,FÖR JAG HAR FÅTT MOZILLA FIREFOX :D

IM A HAPPY FOX :)

klad räv :)


Lack på världen

Hej

Följande saker har jag retat mig på idag:

1. Den otrevliga sjuksköterskan när man ringer på Carema vårdcentral. Tycker att du (och många andra på samma vådcentral) borde byta jobb. Känns inte lämpligt att okunniga och såpass otrevliga personer som er bör arbeta med människors hälsa.

2. Mina idioter till föräldrar. Ångrar smått att jag har signat upp mig på en resa med dom. pfft. säger alltid att det e sista gången när jag reser med dom, men sen lyckas de locka med ännu en flashig destination och dyrt hotell som jag aldrig skulle kunna åkt till annars, och kommer inte kunna göra det dom kommande tjugo åren och jag går med på det.

3. MTVs sjuka program. Såg ett program som handlade typ kändisar vars image går ut på att vara oskulder. De tog även upp oskuld-baler som tydligen är jättestora i USA numera där far och dotter (döttrar i åldrarna typ 4-20) går på bal och döttrarna lovar att vara pappas flicka (dvs oskulder) enda tills de gifter sig. Sen berättade de om ngn amerikans bloggerska som typ har sin oskuld till salu. Smart attention whore som vet hur man tjänar pengar eller bara en rent prostituerad tjej?


shululu

Vad gör er Carro idag?

Inget har hjälpt till att pynta granen. Japp vi har en gran från vår tomt å vi har julgran även om vi e borta över julen. E nice å ha gran nu innan jul å har vi tur så håller den å e snygg när vi kommer hem den 27de :)

Sen försöker jag plugga lite inför världens mest onödiga tenta som jag ska ha på tisdag

ja det e väl det

hit vill jag resa :)

Många kanske tycker att jag har rest mycket och hela tiden e på g någonstans. Och jag antar att det stämmer och det är jag väldigt tacksam för. Men det finns några ställen jag inte vart på och som jag FRUKTANSVÄRT gärna vill besöka. Dessa är:

Goa-Indien

Haha, varje gång jag och min familj ska åka någnstans står det mellan Indien och ngt annat ställe. Indien vinner aldrig tillslut. men en dag ska jag bege mig till detta forna hippie-paradis.



Kuba

En dag när Aho och jag blir vuxna och rika(re) så ska vi åka dit. Verkar ju oerhört mysigt.



Kuala lumpur-Malaysia

Har likt många andra varit enbart ett stenkast därifrån (syd-thailand). Har åkt malaysian airlines, diggat malaysisk folkmusik å ja. allt förutom vart i deras land. Frustrerande är ordet




Rio de janeiro-Brasilien

Nästa fegis som säger att den inte vågar åka dit pga den höga kriminaliteten får stryk



Vad jag vill göra om dagarna

Det enda jag vill göra om dagarna är:

1. Mysa med mina kompisar eller min söta Erik
2. Gå på fest. ibland. men inte för ofta
3. Sova
4. äta M&M peanut


All day, all night

inget annat. inte plugga en massa skit å en massa annat onödigt


FML

Hej

Idag tänker jag inleda mitt inlägg med FML

Sen tänker jag fråga om det ska vara omöjligt och hitta svarta läder-shorts. Hittade några helt ok på HM divided men i vanlig ordning hade de inte 36...

UFF


shululu

E trött å lite rastlös.

Sitter å chattar med min kära klasskompis philip. Kom just fram till att vi bott på samma hotell i Oman. var där samma år men inte samma årstid tydligen. skoj :D

I år blir det dock UAE för er som missat er. om typ mindre än tre veckor. spännande.

Vet inte om ja pallar kolla på mr bean filmen som går på tv. har sett den asmånga gånger redan.


RSS 2.0