Im from New York, and this is how we do

TJOOOHOO

Vad gör Carro då? Ingenting. Lyssnar på gammal musik som man brukade lyssna på när power hit radio fans. Och hoppas på att pappa inte kommer smitta mig med sin förkylning. Känner redan lite i halsen, men jag ska göra den välprövade grejen att intala migsjälv att jag inte e sjuk.

Imorrn ryker några födelsemärken från ryggen. Läskit värre.

bla bla bla. jag hatar mitt liiiiiiiiv


FML

Jag: "Jag ska bli fjortis!"

Mina vänner: "SKA bli?!"

WÄI

MJAUWWWW!

Long time no bloggande, men jag har faktiskt bättre saker för mig om dagarna!

Idag hade jag en redovisning i skolan å sen gick jag till stan med farbror M :D. Det var mys!

Jag e trött å lyssnar på no doubt å tkr synd om mig själv.

Puss


Mikroekonomi var det ja!

Blöh..

Bör plugga, men istället satt jag å pappa å kollade på våra gamla videofilmer från Thailand. Guuud saknar Thailand så sjukt mkt <3<3. Älskar det landet så jävla mycket å e så tacksam att jag har fått åka ditt hela 3 gånger!. Men det börjar bli dax snart igen. Sist jag var där var ju lixom på julovet i 9an på högstadiet.

Lovelovelove


Nepps. Nu får jag faktiskt skärpa mig och sluta tänka på thailand. 

Har lite beslutsångest gällande om jag pallar ha en 20års fest lr inte... .
Asså. Vafan jag borde varken tänka på Thailand eller fest å gå å tänka på Mikroekonomi istället. Ska nog göra det!

 

Bild från min ferre som jag hade i.....september?

Coolingarna Urbanski, Marcus, Gustav och Rasmus.

Jlo

Jennifer Lopez är snygg,snygg,snygg!  Har inte tänkt på det, men jo det e hon!



Kan dock inte fatta att hon e 41 redan..Här var hon väl lite mer än 30...

VARNING FÖR GNÄLL!

Fan vad jag är trött

Känns som jag har åkt tunnelbana hela dagen. Och det har jag.

Och jag har upptäckt att jag HATAR mcdonalds...Träffade iaf min gamla högstadiekompis Malin som jobbar på mcdonalds i slussen. Men annars ångrar jag stort att vi drog till donken för jag insåg under detta besök hur mkt jag ogillar det. Det e bara för att Erik valde mcdonalds istället för subway :( (fast jag gillar inte subway heller)...Det enda okey snabbmatstället e Max (och alla normala förortspizzerior/kebabställen). Resten kan jag väl nästan säga att jag avskyr.

Hmmm. Vad grinig å irriterad jag är..
Hatar dessutom Sl och tunnelbane-musikanter. Och dragkedjorna på mina fucking stövlar som hela tiden går sönder. Funderar starkt på att gå å kräva pengarna tebax för dom. Och be dom behålla domdär äckliga stövlarna... Hur snygga stövlarna nu än är så är kvalitén SÄMST!

Sitter inne på spotify å lyssnar på nån random kubans musik. Drömmer mig nog undermetvetet bort. Kollektivtrafiken på Kuba kan nog iaf inte vara mkt sämre än sl..

Okej. Jag gör mänskligheten en tjänst genom att lägga mig..


alla hjärtans dag?!

Ja Hej. Känner att jag inte bloggat på ett tag :P

Jah...Idag så ere ju dendär jävla dagen som kallas alla hjärtans dag. Jag måste upplysa er om att jag avskyr denna komersiella dag innan jag skriver något mer.

Erik gjorde dock sitt yttersta att få mig ändra åsikt om denna dag. Han lyckades få mig gilla just DENNA dag, men inte alla hjärtans dag i allmänhet.l Tycker fortfarande att denna tramsiga högtid är ekklig...
Iaf så fick jag rosor av denne man på väg till skolan :D...Sen hängde vi i farsta c å sen drog vi till erik å allt var ju bara allmänt trevlig detta dag! Så okej, just denna dag var trevlig men det har inget att göra med att det e alla hjärtans dag utan bara för att erik e soet å nu vet ni det!

Hemresan från erik var dock ytterst störande. Först var tåget fett försenat, å sen preciiiiiis innan skogås så vare tydligen nå fel me tåget så det stannade i typ 20 min. Som tur e hade jag sällskap av både min klasskompis Michael och min granne Johanna! Tur i oturen :)

oooh btw, jag köpte en skinnjacka i farsta c!!!!!!!!!!!!!! Äntligen! såå skönt att jag slipper leta nu alltså....
Och jag har hittat cuba cola i haninge c XD...HAHA. Fan vilken bra dag :D

xx

SKINNJACKA SÖKES!

Okej vet att jag just skrev att jag ska ta bloggpaus, men nu kom jag nämligen på något att skriva om så nu gäller det inte längre.

Jo det e såhär att jag att jag letar efter en svart skinnjacka. har en ful fejk H&M "skinnjacka" som jag sprang runt hela förra våren å hösten, men nu känner jag att jag vill ha en snygg äkta, men på alla nätsidor har de ju så FULA jackor. Endel har potential, men sen så förstör de jackan med tantiga tryck eller rutor eller ngt annat skit. Såg en snygg inne på mango, men de hade såklart inte medium kvar å S var för liten.

Så nu ere såhära att den personen som hittar en skinnjacka får en puss å kanske något mer. Har redan en av mina mest shopping-skillade vänner att kolla åt mig men nu ger jag er andra äran och chansen att hitta en åt mig.



bloggpaus igen?

TJOHOOOOOOOO!

Har inte bloggat på ett tag å jag funderar starkt på en bloggpaus igen.

Blir nog så. Får se om jag ändrar mig.

puss

Fail på mig

Enda sedan jag kom hem från Erik å Mahamed (ska börja kalla deras hem för E&M numera så jag slipper skriva ut det hela tiden) har jag försökt plugga inför mikroekonomiduggan som jag har på fredag. Fattar inte vrf jag e så okapabel att sätta igång att plugga, jag e sämst.

Jag vet inte vad jag ska göra denna kväll. Om jag ska ge upp försök till plugg eller om jag ska invänta en dokumentär om det "sanna" thailand ikväll kl 21.30.


RSS 2.0