~

Nu har min sötnos åkt tillbaka till östergötland. Han var här sen i torsdags och vi umgicks varje dag :). Vi har nog ätit ute varje dag allt från Koh Phangan till Vega baren. Vi har badat och myst massor. Nästa gång ses vi om lite mer än en vecka då jag förmodligen åker och hälsar på honom. Saknar honom redan faktiskt...
Ahja om en månad när skolan börjar igen så flyttar han ju hem igen :))))
 
Ser jättemycket fram emot hösten. Tänk att gå och köpa höstkläder (har redan pratat med Aho om hur mysigt det är att gå runt i butiker med en kaffe i handen och kolla på höstkläder haha), börja skolan (ja jag vet jag är en nörd and I know it) och ha höstmys. Tror att tidig höst är min favorithögtid. Jag är inte så förtjust i sen höst men tidig höst typ September är ju bara för mys.
 
 
xx
 
 
 
 

Sommar

Hej!
 
Idag är det fint väder. Erik å jag ska kanske bada. får se. funderar på vart man ska gå.
 
Vad jag har gjort de senaste dagarna?
 
Varit mer Erik! Jättemys.
 
Igår åt vi asiatisk lunchbuffee på stan å efteråt så kom en möhippa fram till oss å hon som skulle gifta sig hade ett godishalsband som hon ville att man skulle äta av. Kände att hygien-carro inom mig var lite äcklad med tanke på att hon gick runt å bjöd hela stan på sitt godishalsband men ahja, blev hetsad till att äta av det haha..ahja bättre än incidenten på ica skogås dagen innan då en alkis kom å plockade lösviktsgodis :(. Så äckligt alltså...
 
Hello Kitty måste dö
 
Igår drog Erik med mig till en bokhandel. själv köpte jag ingen bok men hittade ändå en rätt intressant. Ska nog beställa den, tänkte ju ändå vara tidig med att beställa kurslitteratur så kör nog på denhär med. Verkar vara rätt lik Beijing Doll som jag läste för några år sen. Gillar denhär typen av böcker: Realistisk, handlar om nån människa som är tyyyyp i ens egna ålder och utspelar sig i ett annat land ;)
 
Nu-Sola

Carro is back :)

Hej :D
 
Jag vet att ni har saknat mig och mina väldigt meningsfulla inlägg.
 
Nu vill ni säkert att jag gör en såndär fin sammanfattning över vad jag har sysslat med sedan 5 juli.
 
Vad har jag gjort då?
 
Jo, jag har varit på Malta å upplevt värmeböljor. Det var väldigt awesome faktiskt, men samtidigt skrämmande. Malta e en trevlig ö, även om jag inte e så himla besatt utav medelhavet faktiskt. Ja Malta bestod av sol,bad,siesta och larvigt sena middagar. Där var jag iaf en vecka, sen flögs jag 2 h norrut till Wien (och åkte över till slovakien såklart). Där var det inte tal om några värmeböljor, utan snarare sverige väder när det e som tristast, dvs exakt som förra året när jag var där. Var ca sammanlagt 2 fina och varma dagar då jag desperat låg å tryckte i solstolen för att behålla pigmentet från malta. Vet inte om jag lyckades riktigt, men nåväl så är det. Blev mkt stadsvandringar (typ varje dag), konsumtion på caféer och även en heldag i Wien, det var myws.
Igårkväll var en väldigt mys kväll då det var en fin kväll och jag åt världens godaste Quesadilla på en fin uteservering (var för en gångsskull bra väder på kvällen)!
 
Nu är jag hemma och är väldigt nöjd faktiskt. Borta bra, hemma bäst :).
 
Imorrn äre lunch med mina älsklingar till vänner, efter detta samt på onsdag vet jag inte vad som sker, men ska lyckas trycka in massa kul grejer med de ena och de andra nu när jag e hemma. Och på torsdag så kommer Erik söt hit från Östergötland och stannar några dagar (och nej, erik, med några dagar menar jag INTE att du ska åka hem såfort det blir helg för att inte missa nåt "spännande" som sker i Östergötland, nu har du haft nog med östgötsfestligheterna,dags att leka med lilla carro :D). haha. Så resten av veckan e säkrad. Taggad :)
 
 
ah juste? ni förväntar er bilder? Har inga. känner att jag vart på platserna för många ggr för att vara värt att fota.

sakna

Kom för ett tag sen hem från Erik som kom hem igår eftermiddag för att leka med mig i ett dygn. Innan jag åker. Så vi ses först om 3 veckor. Suck. Jag dör :(...Kommer sakna mina kära vänner oxå :(. Har redan sagt adjö till veronica, i fredags, Jessica var sjuk så hene får jag träffa så fort jag kommer hem och mina älsklingar ska jag träffa ikväll på indisk middag på Ellora. En jättegod indisk restaurang på söder som har världens godaste cocos-fyllda naan-bröd :)
 
 
Fler mysdagar på stan när jag kommer hem, Ja tack!<3
 
 
 
Dumma batterier i digitalkamera svek mig igårkväll när jag skulle ta kort på min sötiz på vår lilla skogspromenad igår :P Okej. Det är inte meningen att jag ska fotografera/bli fotad. Haha ska för engångsskull fota och vafan händer då? kameran bangar pga dåliga batterier. FML
Hahaha. Jag vet attt Erik av någon anledning HATAR denna bild. Men jag tkr den e jättegullig och jag älskar hur du håller flaskan sådär fancy med fingret sådär :P. Haha sötnos. Om ni undrar vad trenden att hålla glas sådär kommer ifrån så kan ni fråga min lilla nörd. för han vet och berättar historian bakom det :). Mer mys och roligheter med Erik när jag kommer hem, Ja tack!<3
 
 
 
Hur SNYGGA är inte domhär två på denna bild?! (och annars oxå ;p). Och hur konstig var inte den kvällen? Fler konstiga/random kvällar när jag kommer hem, Ja tack!
 
 
'
 
Haha jag må se ut som ett mongo på denna bild men jag tkr om den ändå =). Klippte bort våra internationella bffs :P. Fler roliga utekvällar med utbytesstudenter och fotmassage(!) när jag kommer hem, Ja tack!
 
 
Och ja..Kim våra promenader har jag ingen bild på. Men fler promenader med Kim när jag kommer hem, Ja tack! ;)

Goa

Efter endel arga inlägg känner jag för ett ja..lite mer positivt inlägg. E fortfarande uttråkad å besviken på sommaren hittills. men ah. jag gör som alltid när nåt e tråkigt. sitter å funderar på framtiden. fan va sorgligt.
 
Är väldigt avundsjuk på min kära väninna Aho som ska åka till Indien i vinter. Jag hoppas att hon gillar stället (ja det e ju rätt stort land och hon ska åka runt så hon borde ju gilla något). Indien lockar men speciellt Goa. Jag har typ ALLTID velat åka till Goa. Seriöst. Självklart är det alltid nån lustigkurre som säger att det är "ute" att åka dit. Men efter en hel del google och youtube studier kan jag minsann tala om för dessa som hävdar det att det bara är att åka till Anjuna Beach så kan ni få er dos av hippies precis som old times. Om så önskas. Jag tkr mest att Goa verkar kul i största allmänhet. Anjuna Beach verkar f.ö vara ett jävligt kul och random ställe. ahja inte riktigt aktuellt med en resa dit för mig ändå justnu. men nån dag ska jag tamigfan åka till Goa. e ju närmare än till thailand så varför inte. Perfa vinterresemål.
 
 
tkr inte stränderna e så mkt att hänga i granen jämfört med thailand faktiskt dock. Palmer å så, men aldrig några direkt "paradis"-bilder därifrån faktiskt. Men det gör mig faktiskt inte mindre sugen :O =)

RSS 2.0