Time to say goodbye

Mina vänner. Time to leave. Kommer sakna många utav er härhemma :)..Några inte haha ;)
Nu är det dags att bege sig trakter där det snackas om skönhetstävlingar och skrivs om modeller i kvällstidningar.

Ha det bra i Schweden eller vart ni nu ska vara :)


Europe here I come.


...

Usch. Detta kommer nog bli världens hemskaste dag. Kommer väl bestå av packning, städning och sådant.

Jag är ju som ni vet fotbolls-em nörd. Men matchen var ju irriterande igår pga avbrott hela tiden så jag satt å filsosoferade. Tänk er om jag hette Caroline Schweinsteiger?! XD XD...(En av de tyska spelarna heter ju schweinsteiger).... vore det inte coolt?! XD

Se u, måste dra till affären å köpa tidningar till resan snart...

Snart bär det av....

Snart gäller det... På fredag åker jag till Slovakien och kommer hem ett obestämt datum.. Ni filurlar undrar säkert vad jag ska göra där. Jag råkar nämligen ha ett landställe där. Fast det ligger i civilisationen egentligen. Avståndet till staden (huvudstad) är ju endast ca 10 km. Vi åker ju då till stan 2 ggr per dag.  På dagarna åker vi ju då till stadsbadet (motsvarigheten till Eriksdalsbadet) . Sen åker man hem och fräschar till sig och på kvällen beger sig ut på stan.  Vimlar runt,  ser "kändisar" och äter glass.
De regniga dagarna springer man runt på alla shoppingcenters som finns.


Jag vet inte riktigt om jag ser fram emot detta.  Det är en för lång period och för enformigt. Men TACK OCH LOV  tydligen sista gången vi bilar.


bläh

Bläääh. Jag har tråkigt. Har ju blivit fotbolls-em nörd så jag har tråkigt dagar då det inte är någon match. Idag gick jag upp kl 7 (!) för att följa med mina päron på gant rean. Vi är ju typ gant family nr.1 så rea där borde vara rena rama julafton, men icke. Jag tänkte köpa en kofta som jag har gått och spanat på i 100 år. Men inte hade de min storlek i någon affär. Dessutom kanske det inte var något fynd. Den skulle ändå kostat typ över 700 spänn på rean :/...


Nu går vi mot mörkare tider....

Godmorron kära läsare :)
Haft en bra midsommarafton?
Jag har haft det helt ok. 
Var hos min moster på underbara saltsjöbaden där vi åt & gick runt på lite äventyr och njöt av fina vyer :). Sedan såg jag slutet av matchen Kroatien-Turkiet. Fan va synd om Kroatien, de började ju gråta! snacka om otur för deras del.. 
Vi åkte iaf genom stan när vi skulle hemåt, ok oooooj så mycket glädje det fanns över vinsten XD.

Jävla skit

Detta har hittills varit en av de mest pissiga dagarna i hela mitt liv. Allt har gått emot mig denna fucking dag. Klimatet är obehagligt och det luktar grill överallt vilket skapar en "jag är utomlands och har solsting" känsla.

Den enda trevliga stund var när jag hängde med Therese till skolan, för att hon skulle fixa nåt där. Haha! Skolan på lovet.



lol

Hej. Mycket länge sedan jag bloggade kan man säga.
Jag har upptäckt att jag gillar rammmstein. Eller okej. 3 låtar. Här är min favorit. Lite sorglig men ändå bra :





En annan bra låt är även "Engel"  http://www.youtube.com/watch?v=xkJl8lM2lq8

.

Hej

Idag har jag varit å ätit Sushi med min kära vän Veronica. Sedan kollade vi på kläder & fikade :)..Jag hittade min bok som jag letat efter i 100 år..På bokskotten :D...Den heter Sightseeing och är en novellsamling som utspelar sig i Thailand... haha XD...Jag e såååå besatt av Asien XD..Jag kommer väl jobba på typ Svenska Asienkomitéen...Nu sitter jag å skrämmer Aho på msn..Hon tycker jag e Sajk :D...

Hejdå

LOL

Hej!

Jenny, Zlatan e cool visst ;)?...

Vet ni om jag skulle få konstruera perfekta familjen så skulle den se ut såhär:

Bror-Zlatan
Syster-Carolina Gynning
Morbror-Johan Järver (har konstaterat detta med kim å aho. Perfekta morbrorn)
Kusin-Angelina Jolie
Syssling-Paris Hilton (ja,jag e seriös)


OBS! dessa ersätter ingen nuvarande familjemedlem!!!. Föräldrar,syskon,sysslingar osv finns kvar. Ja bara la till några till min familj :P....

Hahahaha märks det att jag har tråkigt? XD


Long time ago...

Jag har inte bloggat på länge...

De senaste dagarna har jag gjort allt från att fira nationaldagen (se mina kompisars bilddagböcker) till att kolla på tråkiga fotbollsmatcher...Börjar likna Jenny mer och mer.

Idag ska jag kanske gå och bada med Malin. Jag träffade för övrigt dendär muppen igår. Liksom Kim. De förstod varandra. De hatar telefoner lika mycket.

XOXO

Sveriges nationaldag

God morron!
Igår var det då den efterlängtade skolavslutningen. Vid kl 3 samlades ja å en massa nisse-pellar i skogås c. Sen var vi hos Annika och i Skogås C haha XD....Vi kom fram till firarplatsen runt 20.00....Fick dock bege mej tidigt hemmåt...Men det var askul den tiden ja var med dessa coolingar :)



Johanna,Matilde,Emma

Ansträngande skoldag

Idag kl 1 åkte vi alltså upp till stan för att ha en sk. vårutflykt. Vi gick till kungsträdgården där det var restaurangernas dag, men Natta, Jenny å jag dissade detta å gick till Donken.
Sedan var det slut för idag så vi tog en liten promenad förbi alla skrikande studenter mot Gallerian. Där åt vi den mycket omtalade glassen. Den var god. Men jag skulle ändå vilja sponsra alla som tjatar om hur fantastisk den är med en eurotrip till exempelvis kroatien. Om man nu talar om utomordentligt god&prisvärd glass :P...Både jag å Natta konstaterade alltså att glassen är aningen överskattad.

Sedan gick vi bland annat in på Butricks. Evigheter sen ja var där XD


Jenny och Natta provar glasögon.

image12

Jag fixade även födelsedagspresenten till mamma!  Fick med mej flickorna till Indiska som jag tjatat om hela dagen XD
Måste erkänna att jag köpte denna delvis till mej själv. Är ju som bekant lite Bollywood-tönt så jag passade på att köpa denna kopp och kalla det "födelsedagspresent" till en familjemedlem som man då givetvis delar koppar med :P....



image13

Låååångt Stadsbesök

Pust..Jag e helt slut...

Jag var i stan idag. I 7 timmar...Hittade 3 linnen, en klänning å en kjol.

Jag har hunnit med att se både Idol agnes och en massa folk från skolan. Mötte Challe,Namtal å Anna H&M. Sedan åkte ja tåg med Tess, Emie å Christian å sedan träffade ja Sussi&Joline på stationen.

Nu är jag törstig..urs...Har ont överallt å vill bara typ lägga mej ner å gråta hahaha XD


RSS 2.0