Rädda de utsatta Hollywoodstjärnorna

Läste just ett inlägg på en blogg som handlade om att kändisars graviditeter uppmärksammas för mycket. Har hört många människor som anser att stjärnornas viktuppgångar,graviditeter och skillsmässor analyseras för mycket och att kändisarnas privatliv inte respekteras tillräckligt i media. Kunde inte låta bli att fälla en tår för dessa stackars kändisar å kändismammor i Hollywood.

Kändisar? Nää, klart de stackars liven inte behöver betala något pris alls för att ha en lön som en vanlig människa inte kan tjäna ihop under hela sin livstid, för att ha ett roligt jobb å göra det den tycker om. Och paparazzifotografer, skvallertidningsjournalister (och kvällstidningsjournalister för den delen oxå) de tycker jag ska lägga ner och gå och bli arbetslösa.

Så när nu en kändis, låt oss säga Beyonce kläcker ut en unge, så kommer alla tidningar tävla om vem som ska få de första bilderna och erbjuda henne miljoner för att få vara de första som får publicera bilderna på snorungen. Ja. Låter jobbigt att vara kändismamma. </3. Pengarna dom får för bilderna kan ju trots allt försörja ungen samt 5 generationer fram.

Buhuuu cry Beyonce a river.

Ps. Leve Pa.....ris Hilton. Hon är en av få som inte bitchar emot när hon blir utfrågad,fotad etc utan ger alla dessa journalister/fotografer ett leende. Hon har förstått vad hennes jobb innebär.


Kommentarer
Postat av: Kim

Håller med! Stackars Beyonce är ju helt förfärligt utsatt. Hon tjänade dessutom bara några hundra miljoner kronor förra året. Snyft.

2011-09-20 @ 21:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0